Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

БЪЛГАРИЯ

Рашков: Колкото и да ме атакувате, няма да ме спрете да арестувам Борисов и докажем престъпленията му





Рашков: Колкото и да ме атакувате, няма да ме спрете да арестувам Борисов и докажем престъпленията му.

Това казвам към медиите защитници на модела Борисов.

Борисов ще си получи заслуженото. Народа иска това.

Извънредно: Рашков уволни директора на “ Вътрешна Сигурност“ Банков.

 

Банков е най-верния човек на Борисов и Гешев.

Токущо официално бе обявено това!

“Всички ще си платят за кражбите от българския народ!Това ви обещавам аз!”

Бойко Рашков става главен прокурор!

 

Глутницата ГЕРБ е в дива паника! Удобният главен прокурор Иван Гешев сдава поста на Бойко Рашков, който само за броени дни започна яко изчегъртване на хунтата от МВР.

Именно служебният вътрешен министър ще бъде предложен за нов обвинител №1 на мястото на Гешев.

Идеята е обсъждана както в кръга на президентските хора, така и в няколко политически партии с общи интереси.

Служебният силов вицепремиер и вътрешен министър е в конфликт със Сотир Цацаров и наследника му Иван Гешев, член е на правния съвет към президента и е личен избор на Радев за шеф на МВР, научихме от два независими един от друг източника.

Рашков започна чистка по върховете на министерството още от първия ден. Действията му се одобряват поне от четири партии, които имаха 135 депутати в 45-ото рекордно кратко Народно събрание. Това са „Има такъв народ“ на Слави Трифонов, „Демократична България“, „Изправи се! Мутри вън!“ и БСП.

Самият Рашков е бил червен депутат и зам.-министър на правосъдието при управление на социалистите, но не е бил техен член.

Същите четири партии искат и незабавната смяна на Иван Гешев от върха на прокуратурата, което съвпада с интересите на президента Радев.

Той е във война с Гешев от лятото на миналата година, когато прокуратурата влезе в президентството по разследване за търговия с влияние на секретарите му Илия Милушев и Пламен Узунов.

След това избухна протест, а Радев открито заговори за произвол от прокуратурата.

„Планът за смяната на Иван Гешев с Бойко Рашков може да се реализира още през есента. Обърнете внимание на първия законопроект, който внесе Христо Иванов в 45-ото народно събрание“, казва един от източниците на вестника.

Споделете тази статия





Може да Ви хареса

БАНКЕРЪ

„Такса уикенд“ само дразни, тъй като използването на банковите клонове през уикенда е удобство за клиента, а в същото време тя няма да доведе...

ИМОТИ

Купувачи на луксозни имоти са хора с високи доходи или такива, които имат налични средства Наемът за апартамент в София с две спални от...

АНАЛИЗИ

По определение политологията е наука за властта. По наблюдение социологията понякога е и наука на властта. Комбинирайки различни социологически, т.е. обществени проучвания в пространството,...

ПОЛИТИКА

Василев: “Американското посолство ненарочно командва нашия политически елит”. Обясни, каква е схемата В държавата се води борба за преразпределение на лостовете за влияние между...