БЪЛГАРИЯ

Голяма лъжец е формалният премиер!

Голяма мъка е формалният премиер ! Животновъдите били заинтересувани от внос, разбирай украински, на фуражи. Как бе, мин.-председателю, как ще са заинтересовани, като фуражите вероятно са радиоактивни или генномодифицирани ? Заинтересовани може да са неколцината ваши спонсори, но не от вноса на фураж, а от това да не паднете. Останалите протестират.

Кой ще унищожи стадо за 20-30 000 лева, за да спечели 500 – 600 лева от по-евтин, но отровен фураж ? Кой ще му купи месото и млякото, като разбере, че са радиоактивни или ГМО ?

И се оплаква ! Протестът придобивал политически характер ! Че какъв да бъде – културен, философски, схоластичен ? Политически ще е, разбира се. Или приемате исканията на зърнопроизводителите или се махате. Политиката е концентриран израз на икономиката, нали ?

„Аз с терористи не преговарям“ – това каза премиерът Николай Денков по повод организирания протест на зърнопроизводителите в страната.

„През последните два дни те започнаха да се държат като терористи. Използват фалшиви аргументи, поставят искания сега, веднага нещо да се случи.

Аз с терористи не преговарям. Аз очаквам от тях да дойдат на масата и да преговаряме по същество“, заяви премиерът.

Недоволството на зърнопроизводителите дойде след като беше гласувана отмяната на забраната за внос на зърно от Украйна.

Гешев изригна срещу Денков и кабинета: Алчните терористи сте вие!

Министър-председателят на България акад. Денков нарича около 15000 български граждани терористи. Зърнопроизводители, чийто сектор в икономиката прави оборот от милиарди левове.

Интересно как би нарекъл правителството на Полша, което забрани вноса на зърно от Украйна? Въпреки че двете страни, освен съседи, са и най-близки съюзници. Полското правителство просто се грижи за гражданите си. А нас ни управляват предатели, обслужващи чужди национални интереси.

Резултатът ще е фалити и съсипване на този сектор в земеделието, изкупуването му от олигарси, а накрая и скок на цените за сметка на всеки един от нас. Истината е, че ни управляват алчни терористи, които успешно ще съсипят един от малкото неунищожени сектори от българската икономика. Време е ние, гражданите, да не преговаряме с политиците терористи.

Бареков скочи на Денков: Да наречеш “терористи” 80% от народа си, а да управляваш с 30 депутати, е национално предателство. Оставка!

Денков се метна под трактора и каза за българските земеделци: „Аз с терористи не преговарям!“

Доживяхме и това – българското село и родното земеделие, изхранило 13 века народа на България, да бъде наречено „терористи“ от български министър-председател!

Оставката за Денков е неизбежна, а отчаянието го принуди бързо да стигне прага на своята компетентност и морален интегритет. Да наречеш терорист 80% от народа си, а да управлявавш с 30 депутати е национално предателство и преврат с узурпация на властта в полза на чужди сили. Тези хора са слуги, а не управленци с грижа за народа си.

„Аз с терористи не преговарям“, това каза премиерът Николай Денков по повод организирания протест на зърнопроизводителите в страната.

„През последните два дни те започнаха да се държат като терористи. Използват фалшиви аргументи, поставят искания сега, веднага нещо да се случи. Аз с терористи не преговарям“, заяви премиерът пред bTV.

Той допълни, че очаква зърнопроизводителите да дойдат на масата за преговори и да говорят по същество.

Недоволството на зърнопроизводителите дойде след като беше гласувана отмяната на забраната за внос на зърно от Украйна.

Ето карта на протестите в цялата страна и В списъкя на всички „терористични организации“, както ги определи Денков, са повече от 30 национално представителни фермерски и земеделски организации от животновъди и пчелари до зърнари, зеленчукопроизводители и производители на земеделска техника.

EXPRESS TV

* * *

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

Може да Ви хареса

ФОКУС

Сергей Караганов: Век на войни. Русия ще запази отхвърлената от постевропейската мода велика европейска култура, но от Запад няма какво повече да вземе, освен...

ФОКУС

Нямало да пращаме войски в Украйна? А какво стана с ПВО, с ракетите и с БТР-ите? Кого лъжете? Защо лъжете? Цяла България знае, руснаците...

ПОЛИТИКА

Мечтата на Асен Василев беше да стане премиер, Христо Иванов поиска да бъде президент. Това заяви лидерът на ПГ на ДПС Делян Пеевски пред...

ФОКУС

Това не изглеждаше така в началото на руската специална военна операция. Дори през април 2022 г. конфликтът беше пред мирно разрешаване, но намесата на...

Copyright © Вестник Утро, Излиза в София на 1 февруари 1911