Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

СКАНДАЛ

Грандиозна схема за точене на милони!





Каракачанов (по нареждане на Борисов) дава 1 млрд.лв. на Домусчиев, да строи военни кораби…

На 12 ноември от 10.00 часа в Министерството на отбраната ще бъде подписан договор за „Придобиване на многофункционален модулен патрулен кораб.

Според одобрения от Министерския съвет договор компанията “Fr. Lürssen Werft“ GmbH&Co. KG“ ще построи и достави два многофункционални модулни кораба, като финансовата рамка на проекта е на стойност 984 000 000 лв. с ДДС.

Корабите притежават способности да участват в широк спектър от морски операции на НАТО и ЕС. С реализацията на проекта ВМС ще придобият модерни способности за противодействие на надводен, подводен и въздушен противник. Строежът ще бъде извършен на територията на Република България в корабостроителен завод МТГ „ДЕЛФИН“ (фирма източвана от Кирил Домусчиев, спонсор на “Лудогорец”, ковчежника на Бато).

На 12 ноември от 10.00 часа в Министерството на отбраната ще бъде подписан договор за „Придобиване на многофункционален модулен патрулен кораб за ВМС“.

Според одобрения от Министерския съвет договор компанията “Fr. Lürssen Werft“ GmbH&Co. KG“ ще построи и достави два многофункционални модулни кораба, като финансовата рамка на проекта е на стойност 984 000 000 лв. с ДДС.

Корабите притежават способности да участват в широк спектър от морски операции на НАТО и ЕС. С реализацията на проекта ВМС ще придобият модерни способности за противодействие на надводен, подводен и въздушен противник.Строежът ще бъде извършен на територията на Република България в корабостроителен завод МТГ „ДЕЛФИН“ (свързана с Кирил Домусчиев, спонсор на “Лудогорец”).

Корабите се очаква да бъдат доставени някъде в необозримото бъдеще.

Договорът предвижда обучение както на екипажите, така и на инженерния състав (от хора, които нямат хабер от понятие от това ама нейсе).

На церемонията ще присъстват министърът на отбраната Красимир Каракачанов, началникът на отбраната адмирал Евтимов, командирът на Военноморските сили контраадмирал Михайлов и представители на “фирмата изпълнител”.





Може да Ви хареса

СКАНДАЛ

Президентът на САЩ Джо Байдън отново си позволи да се изкаже обидно по адрес на руския лидер Владимир Путин, като го нарече „касапин“. На...

ПОЛИТИКА

Радев пред трудна дилема. Остана почти без избор и предупреди: Ще направя всичко възможно да не се стигне до конституционна криза! Българският президент Румен...

СВЯТ

САЩ, Великобритания и Украйна стоят зад терористичния ок в “Крокус сити хол”. Това съобщи пред журналисти шефът на руската Федерална служба за безопасност Александър...

СКАНДАЛ

Нещо се случва с наркомана Кирил Петков. Прекалил ли е? Лошо ли му е? В гърлото ли си бърка? Неуместна сцена се разигра днес...