ВАКАНЦИЯ

Бягство в планината е спасението след тежката работна седмица

Ако искате да си починете от тежката работна седмица или търсите място, където да се отдадете на почивка и релакс, то планината, е Вашето решение.

На чист въздух и далеч от забързаното ежедневие в големия град, планината, е най-удачния избор за почивка сред природата. Повечето хора, които не са били на почивка в планина си представят, че там времето, е мъгливо и тъмно, но не е!
Времето в планината се променя постоянно. Например след силна буря, е възможно няколко часа по-късно да изгрее ярко слънце.

Спокойствието, на което ще се насладите в планината няма да го усетите никъде другаде. За наша радост, разполагаме с изключително много планини и избора за почивка в планината, е голям.

Планината, е идеално място за почивка, без значение от сезона. Някои хора предпочитат да избягат от летните жеги и прекарват отпуската си в планината на чист и прохладен въздух. Повечето хора, обаче предпочитат да посетят планината през зимата и това, е съвсем нормално, защото не може да отидеш на море през зимата, а в планината може да отидеш по всяко време. Другата причина, поради която планината, е предпочитано място за почивка през зимата, е, че тогава може да се отдадете на любимите си зимни спортове – ски, сноуборд и т.н.

В България има много планински курорти. Освен международно известните Банско, Боровец, Велинград и Пампорово има още много други красиви места в планината, които трябва да бъдат посетени.
Например не толкова известния град Белица, който се намира в Югозападна България в област Благоевград.

Природата в Белица, е впечатляваща и омагьосваща, а ледниковите езера допълнително допринасят за приказната гледка, на която ще станете свидетели, ако посетите планинското градче. Освен с невероятната си природа,
Белица разполага с две много популярни напоследък забележителности – „Парка на танцуващите мечки” и Историческият музей, в който се съхраняват редица ценни находки и открития.

Без значение в кой планински курорт ще отседнете, в планината ще забравите за стреса и ще се заредите с изключително много положителна енергия и когато почивката Ви свърши ще се почувствате като нов човек.

Може да Ви хареса

РАЗНИ

Шеф Петров се забърка в лют скандал с Разлог: Гнило място, храната е за боклука! Най-скапаното място, на което съм ял някога!, недоволства готвачът...

ВАКАНЦИЯ

С него имаме безвизов достъп до 177 държави и територии Българският паспорт дава безвизов достъп до 177 държави в света и по този показател...

ВАКАНЦИЯ

Бонус отстъпки до 40% за ранни записвания. Лъвски скок в цените за Турция, родните хотели помпат с по 25 лева на човек на ден...

ВАКАНЦИЯ

Скрити фекални тръби се показаха от наводнените плажове след потопа Бедствието по Южното Черноморие разкри скрити отходни тръби, замърсяващи района. Пострадалите хора публикуваха във...

Copyright © Вестник Утро, Излиза в София на 1 февруари 1911