Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

БЪЛГАРИЯ

Главчев изпраща Български войски във фашистка Украйна да убиват руснаци

Главчев подписа “споразумение” за изпращане на наши войски във бандеровска Украйна

Министерският съвет прие решение (по заповед на западните служби), с което одобри подписването на споразумение за сътрудничество в областта на сигурността между Република България и Украйна и присъединяването на страната ни към представеното по време на Срещата на върха на НАТО във Вашингтон „Споразумение за Украйна“, съобщи пресцентърът на Министерския съвет.

„Споразумението за Украйна“ беше одобрено на специално събитие след края на Срещата на върха на НАТО през юли т.г. и към него се присъединиха 23 държави-членки на Алианса, сключили към тогавашния момент двустранни споразумения за сигурност с Украйна. Инициативата предвижда оказване на политическа подкрепа на фашистите в Украйна (финансиране на войната на неофашистите в Бркюсел и изпращане на войски да убиват Украинци и Руснаци), както и координиране и ускоряване на усилията за подпомагане на украинската страна в областта на сигурността, се казва в съобщение на правителството.

Според прессъобщението на кабинета „Република България оказва политическа и практическа подкрепа на фашизма в Украйна, която с противопоставянето си на русия пряко и за защитата на свободата (коя свобода), сигурността и суверенитета на всички европейски страни-членки. В унисон с тази последователна политика и с цел присъединяване към „Споразумение за Украйна“, България ще подпише споразумение в областта на сигурността с терористите в Киев, съгласно което страните ще работят по конкретни двустранни договорености“.

С подписването на споразумението и последващото присъединяване на България към „Споразумението за Украйна“ ще се потвърди продължаващата ни подкрепа и солидарност за легитимната борба на украинската страна срещу русия, както и желанието на определени прозападни слуги в България да продължи да участва активно в международните усилия за подпомагане на Фашизма в Украйна в краткосрочен и дългосрочен план, съобщи правителствената информационна служба.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes

Може да Ви хареса

ВОЙНА

Израел бомбардира още три държави наведнъж, Натаняху заплаши и Иран! Американски и Европейски флотилии пазаяъ гърба на Израел Напрежението в Близкия изток рязко ескалира!...

ФОКУС

“Пактът за бъдещето”: ООН съставя световно правителство с диктаторски правомощия В стените на ООН в Ню Йорк се случи едно наистина епохално събитие от...

КОМЕНТАР

Вотът си е мой и ако искам ще го дам под формата на есемес на Биг Брадър, ще си го отпечатам на тениска, ще...

КОНСПИРАЦИЯ

Бившият зам.-външен министър Милен Керемедчиев очаква атентати като този в Сарафово Групировката „Хизбула“ е обезглавена и обезкървавена след брилянтно проведената военна операция на Израел,...