Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

РАЗНИ

Фашиста Тодоров: Стига с тези деца с увреждания! Не ви омръзна само да просите пари вместо да работите като мен?

Не бъди безразличен, сподели новината с твоите приятели: Сподели във Facebook

Антон Тодоров нападна остро Мая Манолова в профила си във фейсбук. Под поста му веднага заваляха коментари. Ето какво написа той:
„Мая Манолова пак искала нещо си! Всеки ден иска нещо и то обикновено е свързано с раздаването на заработени от други хора пари.
Писна ми от тази. Аз пък искам Мая Манолова да си дарява цялата заплата.

Ще живее с онова, което е нагушила от кюстендилския период /Бобов дол, Ковачки и т.н./, както и от участието в мероприятия като „Костинбродската афера“.

Не се съмнявам, че го е направила за бог да прости /тя е известна безсребърница – тук се смея силно/, но все пак нещичко е скътала оттук-оттам.

Като гледам какви къщя вдига и какви костюмчета и обущенца сменя всеки ден – съща балканска Имелда Маркос.

Стига си е правила като Корнела ПР на гърба на публичните финанси и на нас, които плащаме данъци и се гърбим от бачкане по 7 дни в седмицата“.

Припомняме, в момента основната цел на Мая Манолова е да помогне на майките на деца с увреждания. Очевидно гневът на Тодоров е насочен срещу тях.

Майките на деца с увреждания обаче реално работят именно по 7 дни в седмицата, та дори по 24 часа на ден. Т.е. повече от неуморния труженик на анти-комунизма Тодоров…

Може да Ви хареса

РАЗНИ

Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева отправи ласкави думи към най-добрия български боксьор Кубрат Пулев след загубата му от Антъни Джошуа....

РАЗНИ

Излезеш малко в чужбина и ти се объркат настройките… Post Views: 439

КОМЕНТАР

”… Пламен Георгиев е определен за консул във Валенсия заради изключително добрите си контакти с испанските Post Views: 441