Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

БЪЛГАРИЯ

Левски е бил преди 140 години, сега Бойко е тук, и на него разчитаме да спаси България…

След вчерашната грандиозна гавра на конгреса на ГЕРБ, когато Апостолът на Свободата бе сравнен с ислямските мигранти, които прескачат оградата, днес се появи и първи опит да се спаси премиерът и властта му от неудържимата лавина на народния гняв.

Включи се вторият в партията Цветан Цветанов, който се опита да успокои духовете.

“От ГЕРБ много уважаваме Васил Левски, той е наш национален герой, наша икона. Но все пак, той е живял преди 140 години. В момента времената са други. В момента тук е Бойко Борисов, той е нашият лидер, и на него разчитаме да спаси България” – това каза Цветанов на специално свикана пресконференция в централата на партията.

На нея присъстваха също министърката на Европредседателството Лиляна Павлова, финансовият министър Горанов, както и депутатът Лъчезар Иванов.

“Премиерът не е искал да обиди Левски. Искал е да каже просто, че всяка ограда може да се прескочи – понякога успешно, друг път – не…” – допълни Цветанов.

Какво точно каза с тези думи не стана ясно, доколкото всички мигранти успешно прескачат сегашната ограда, но някога Левски не е успял и така е бил заловен.

“Правителството ще предложи спешно 10 милиона лева за почистване на паметниците на Васил Левски из цялата страна и за освежаване на градинките около тях” – добави Цветанов.

Бойко Борисов не се появи на пресконференцията, вероятно е зает да спасява България.

Може да Ви хареса

EXPRESS TV

Пеевски изпълнява геополитически сценарий на Турция за България? Ще се търси етническо напрежение? Защо Недялко Недялков продаде агенция „ПИК“? Заплашен ли беше? Финансово притиснат?...

АНАЛИЗИ

Отворено писмо до д-р Ахмед Доган от проф. Людмил Георгиев, доктор на психологическите науки Здравейте, г-н Почетен Председател, Много вероятно това да е последното...

АНАЛИЗИ

Дугин разказа за страшния “последен звън”: очаква ни удар, който не можем да отразим Ситуацията с експлозиите в Ливан на пейджъри, уоки-токита, телефони и...

КОНСПИРАЦИЯ

Българска фирма е внесла и продала на Хизбула заредените с експлозиви пейджъри България влиза във фокуса на гигантски скандал. Според унгарската медия Telex българска...