Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

БЪЛГАРИЯ

Левски е бил преди 140 години, сега Бойко е тук, и на него разчитаме да спаси България…

След вчерашната грандиозна гавра на конгреса на ГЕРБ, когато Апостолът на Свободата бе сравнен с ислямските мигранти, които прескачат оградата, днес се появи и първи опит да се спаси премиерът и властта му от неудържимата лавина на народния гняв.

Включи се вторият в партията Цветан Цветанов, който се опита да успокои духовете.

“От ГЕРБ много уважаваме Васил Левски, той е наш национален герой, наша икона. Но все пак, той е живял преди 140 години. В момента времената са други. В момента тук е Бойко Борисов, той е нашият лидер, и на него разчитаме да спаси България” – това каза Цветанов на специално свикана пресконференция в централата на партията.

На нея присъстваха също министърката на Европредседателството Лиляна Павлова, финансовият министър Горанов, както и депутатът Лъчезар Иванов.

“Премиерът не е искал да обиди Левски. Искал е да каже просто, че всяка ограда може да се прескочи – понякога успешно, друг път – не…” – допълни Цветанов.

Какво точно каза с тези думи не стана ясно, доколкото всички мигранти успешно прескачат сегашната ограда, но някога Левски не е успял и така е бил заловен.

“Правителството ще предложи спешно 10 милиона лева за почистване на паметниците на Васил Левски из цялата страна и за освежаване на градинките около тях” – добави Цветанов.

Бойко Борисов не се появи на пресконференцията, вероятно е зает да спасява България.

Може да Ви хареса

АНАЛИЗИ

Отворено писмо до д-р Ахмед Доган от проф. Людмил Георгиев, доктор на психологическите науки Здравейте, г-н Почетен Председател, Много вероятно това да е последното...

АНАЛИЗИ

Дугин разказа за страшния “последен звън”: очаква ни удар, който не можем да отразим Ситуацията с експлозиите в Ливан на пейджъри, уоки-токита, телефони и...

КОНСПИРАЦИЯ

Българска фирма е внесла и продала на Хизбула заредените с експлозиви пейджъри България влиза във фокуса на гигантски скандал. Според унгарската медия Telex българска...

АНАЛИЗИ

След разрива в ДПС: в статуквото се появи голяма пукнатина Въпросът е дали избирателите ще се възползват или отново ще си останат вкъщи Очаквано...