Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

БЪЛГАРИЯ

Българската държава е предателска!

Много грубо изказване, намеса във вътрешните работи на Гърция, като обвини и гръцкото правосъдие, за турските офицери, обвинени от Ердоган че са срещу режима му,и гръцката държава ОТКАЗА да върне на Турция. / Както между другото, направи Борисов, като върна избягалите журналисти от Турция, обратно/.

Във интервюто му открито поиска преразглеждане на срамния договор в Лозана, който ощети и България. Този договор не е подписан от третата велика сила, Америка,участваща във войната.

Аз съм потомка на тракийски бежанци, избягали от родните си места. Защото са избили хората в селото им, бил е убит и дядото на майка ми, бил е обезглавен.

Това е принудило оцелялите хората, върнали се от полето, да качат в каруци каквото са имали, и са тръгнали на север. Така са влезнали на територията на днешна България. С една каруца багаж. В селото им е останал живота. Дядо и баба до последно не забравиха родното им място. Оставили са стотици дегари земи, ние и и гори, за които имаме документи. Нищо до сега не е платено. Нищо че сме писали и подали документи за това.

Българската държава е предателка към собствения си народ.
• В 1344 — 1421 г. турците поробват българските земи като извършват кланета и опустошения в невиждан мащаб довели до пълно обезлюдяване на цели райони. Исая Серски пише за това, че «Тогава живите облажаваха умрелите по-рано».
• В 1352 г. турски нашественици извършват масови кланета в Айтос, Ямбол и Пловдив
• В 1359-1364 турски нашественици извършват масови кланета в Стара Загора, Пловдив и Сливен. Тогава е избито и отвлечено в робство цялото население на градовете Венец и Сотирград и те престават да съществуват.

Може да Ви хареса

EXPRESS TV

Пеевски изпълнява геополитически сценарий на Турция за България? Ще се търси етническо напрежение? Защо Недялко Недялков продаде агенция „ПИК“? Заплашен ли беше? Финансово притиснат?...

АНАЛИЗИ

Отворено писмо до д-р Ахмед Доган от проф. Людмил Георгиев, доктор на психологическите науки Здравейте, г-н Почетен Председател, Много вероятно това да е последното...

АНАЛИЗИ

Дугин разказа за страшния “последен звън”: очаква ни удар, който не можем да отразим Ситуацията с експлозиите в Ливан на пейджъри, уоки-токита, телефони и...

КОНСПИРАЦИЯ

Българска фирма е внесла и продала на Хизбула заредените с експлозиви пейджъри България влиза във фокуса на гигантски скандал. Според унгарската медия Telex българска...