Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

КОНСПИРАЦИЯ

Чии интереси защитава истерика?





‼️Да поговорим малко за цените на петрола и цените на бензиностанциите.
❓Кой обира Българите в момента и стимулира инфлацията?
✅Кокорчо ли?
✅ЛукОил ли?
✅Бензинопродавците ли?
‼️Цената на барел от 2021г по това време и сега е една и съща. Акциза и ДДС също не са мръднали.
🛢️Нашата рафинерия работи с руски петрол, и при всички условности, че работи на газ, чиято цена скочи заради съмнителни и корупционни действия на правителството цената на бензина и нафтата не би трябвало да надхвърлят 2,50-2,70лв./л.!
❓Защо Асен Василев работи активно върху въпроса да ползваме скъп “Брент” вместо евтин “Урал”, и защо евтиния “Урал” го плащаме като скъп “Брент” в момента? ❓Чии интереси защитава истеричният финансист? Още повече, разбра се, че той е имал 4 срещи с ръководството на рафинерията и след всяка от тях…горивото скача!?

➕🛢️➖Нека направим малка сметка за това какво всъщност костват тези завишени цени на Българина, колко прибира като дивидент държавата и кой каква свръхпечалба си дели!
➕От сметките излиза, че около 1-1,20лв./л. влизат в нечий джоб…или шкафче, а на ден се харчат 10мил. литра …значи печалба от грубо 10-12мил.лв. на ден… Къде спи КЗП???
‼️В България се харчат около 3,3-3,6 милиарда литра годишно! Сметнете каква печалба е реализирал някой за първите шест месеца!?

👉Интересен е и факта, че А.Василев(👀 )ходи и лобира в ЕК за евтиния руски нефт”Урал”, но за руския газ каза НЕ, спря го и гражданите и бизнеса плащаме масрафа за това. Цената се вдигна от посредниците и СКЪПИЯТ ВТЕЧНЕН ЩАТСКИ такъв, с което инфлацията бе стимулирана да достигне рекордните 15,6% като прогнозите до края на годината са да удари 21-22,5%‼️
‼️Спирането на газа и далаверата на Асен и Кирил с този продукт струва само за месец май 100мил……
❓Тук в задачата се пита:
✅След като Кирил, Асен и Корнелия ползваха пенсионерите за жив щит на “социалната” си актуализация, как ще им обяснят октомври/ноември студа и глада, който ги чака….
‼️Европа се задъхва с доставките на газ след намаляване на подаването с 60%по “северен поток” и с около 20% към Италия, както и пожара и затруднените американски доставки на втечнен такъв…
‼️Измислените истории за общи европейски стратегии на Кирил и Асен тотално се сриват с всеки изминал ден и лъжата лъсва ББРУТАЛНО!
‼️От друга страна не разбирам и тези “защитници” на ПП, които работят за 25-30лв/ден и напрактика могат да си купят с тях 4л. Гориво и два хляба…. Т’ва ли им е лелеяната промяна…..

Тихомир Василев

ВАЖНО!!! Фейсбук ни ограничава заради позициите ни! Споделяйте в профилите си, в групите и в страниците и по този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще достигат до алтернативната гледна точка за събитията!?

Подходяща музика за любителите на йога.





Може да Ви хареса

СКАНДАЛ

Измама за €30 млн. с избора на строител на газовата връзка със Сърбия, каква е ролята на мъжа на пиарката на Бойко Севделина Арнаудова?...

ПОЛИТИКА

Спонсорите на Демократическата партия обсъждат възможността американският лидер Джо Байдън да бъде премахнат от списъка с кандидат-президенти дори против волята му на фона на...

СВЯТ

Председателят на Световния икономически форум (СИФ) в Давос, икономистът Клаус Швабс, беше обвинен в тормоз и дискриминация. Това съобщава Wall Street Journal позовавайки се...

БЪЛГАРИЯ

Бедствено положение се обявява в общините Рила, Кочериново и Бобошево, считано от 10:00 ч. на 1 юли 2024 г. според заповед на областния управител...