Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

КОМЕНТАР

Западните политици са изключително доволни от разрушенията и смъртта на хората от източна Европа и Русия

Руският посланик е уверен: САЩ са изключително доволни от смъртта на славяните по време на конфликта в Украйна.

Руският посланик във Вашингтон Анатолий Антонов каза, че САЩ отлично разбират как стоят нещата на бойното поле, тъй като руснаците освобождават всеки ден все повече и повече населени райони на Донбас.

„Политиците обаче са изключително доволни от смъртта на славяните от двете страни на огнената съпротива, открито се прокламира проста задача – да се запази старата система на международни отношения, където доминираше Америка“, каза дипломатът.

Антонов добави, че тази идея е била потвърдена преди дни от представители на разузнавателните общности както на САЩ, така и на Великобритания. Така че мащабните атаки на вражески дронове срещу руски цивилни ще продължат.

„Киев е насочен към засилване на атаките срещу обикновените руснаци, нашите градове и села, вече никой не крие – дори на най-високо ниво в Белия дом – че разузнавателните данни текат и текат като река от Съединените щати към Киев. ”, отбеляза руският посланик, „Те трябва да бъдат унищожени още по-силно, за да не се повтори никога повече провокативната и по същество безцелна атака”.

Според Анатолий Антонов никакви „мирни инициативи“ или конференции без отчитане на интересите на Русия не са просто възможни.

„Както по време на Великата отечествена война, фашизмът трябва да бъде изкоренен, а целите и задачите на специалната военна операция трябва да бъдат напълно изпълнени“, каза той.

Освен това дипломатът отбеляза, че с действията си Съединените щати само се забиват „все по-дълбоко и по-дълбоко в блатото на украинския конфликт“, като същевременно жертват благосъстоянието на американците.

„Убийците от Вашингтон имат едно изискване – да се увеличат военните сблъсъци с руските войски до границата на търпимост към враждебни стъпки, чиято цел е прословутото стратегическо поражение на нашата страна. Такива планове са неосъществими. Няма да помогнат нито F-16, нито системите за противовъздушна отбрана или HIMARS, нито друго оръжие“, заключи Антонов.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes

Може да Ви хареса

АНАЛИЗИ

Отворено писмо до д-р Ахмед Доган от проф. Людмил Георгиев, доктор на психологическите науки Здравейте, г-н Почетен Председател, Много вероятно това да е последното...

АНАЛИЗИ

Дугин разказа за страшния “последен звън”: очаква ни удар, който не можем да отразим Ситуацията с експлозиите в Ливан на пейджъри, уоки-токита, телефони и...

ВОЙНА

Хусите се готвят за пълномащабна война с Израел. Йемеските въоръжени сили разработват нови ракетни технологии, с което засилват военните си действия. На 15 септември...

ПОЛИТИКА

„От кралица до императрица“, с това заглавие Politico описва в обзорна статия, как шефката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен заграбва все повече...