Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

LIFE

Диана Любенова отново се съблече за Playboy!

Диана Любенова е със специална, заснета в Атина, фотосесия. Тя се завърна на корицата на Playboy и то за юбилейния брой N100.

Фотосесията й е заснета в Атина, близо до храма на Зевс, а божественият декор се допълва от Акропола и хълма Ликавитос. Кадрите са дело на прочутия гръцки фотограф Костас Митропулос, в чието портфолио влизат портретни фотосесии на Карла Бруни, Лучано Бенетон и още много световни знаменитости.

Една от най-скандалните телевизионерки в родния ефир е Диана Любенова. Тя скандализира за сефте обществото, когато се снима гола в реклама на предаването си “Сексигри, ах” пред президентството. После застана по евино облекло и в шивашки цех. Върховото й постижение обаче е, когато в края на миналата година организира няколко дузини хора да се появят без дрехи на столичния булевард “Витоша”.

– Защо залагаш на голотията в живота и поддържаш имидж на силно сексуална жена?
– Голотията е силно казано, а иначе аз съм силно сексуална наистина. Не знам какви са твоите представи за свръхсексуалност, но в никакъв случай не смятам, че преекспонирам с това си качество, и не искам да го натрапвам на никого.

– Не прекали ли с ексхибиционизма – пред президентството, при шивачките?
– Това си беше чисто рекламен трик, исках да анонсирам повторния старт на предаването ми.

– Защо след това съблече и тази група хора? Там каква беше провокацията?
– Аз вече се бях показвала гола и реших, че това няма да е интересно.

– Най-провокирани обаче се оказаха полицаите. Какво стана, някакви дела заведоха ли ти покрай тази история?
– Радвам се, че няма дела. Полицаите от IV РПУ си вършеха работата, дойдоха светкавично. Бяха любезни, написаха ни протоколи за нарушаване на обществения ред, глобиха някои от хората, които по разбираеми причини нямаха документи у себе си.

– Не се ли срамуваш да се показваш гола?
– Не се срамувам от тялото си и не съм единствена, като гледам. Вероятно съм го направила по някакъв по-скандален и по-стряскащ начин, гонейки обществен интерес.

– Преди време изплака, че нямаш гадже, все още ли си сама?
– Все още, чакам принца.

– Рекордът ти без секс беше шест месеца, сега подобри ли го?
– Не, пак си е същият!

– А след като нямаш гадже, обявяваш се и срещу безразборния секс, тогава с кой си лягаш?
– Не съм привърженик на безразборния секс наистина, но съм си намерила вратички. Правя секс с човек, който ми е близък и не ми е гадже.

– Не беше опитвала и с жена, стори ли го вече?
– Не, и това още не съм направила. Нямам нищо против такива взаимоотношения, стига да са на място и хора, които имат желание да го направят. Вероятно обаче аз още не съм узряла за подобен опит.

– За пръв път си го правила на 17 години и си се разочаровала, защо?
– В повечето случаи първия път си прекалено млад и неподготвен, партньорът също. Наистина не беше нищо особено, човекът беше с 4 години по-голям от мен и аз мислех, че ще ме води. Не се получи нищо такова. Все още у българския мъж битува схващането, че той е по-важен от жената в един сексуален акт. А не осъзнава, че ще изпита много по-голямо удоволствие, когато жената вече е имала своето удоволствие.

– Смяташ ли, че знаеш всичко за секса вече?
– Мисля, че да.

– Колко мъже са минали през леглото ти през последните 13 години?
– Не са много, обаче са качествени.

– Беше казала, че обичаш надарени мъже…
– Не. Размерът няма значение!
– Противоречиш си…
– Знам, че си противореча, но достигнах до извода, че нещата не са “колкото по-голям, толкова по-добре”. Жените винаги искат повече. Смятам, че когато една жена е влюбена, размерът на мъжкото достойнство на човека до нея няма значение.

– С голата си показност мислиш ли, че привличаш зрители? Дали не ги отблъскваш?
– Гледат ме хората и този предизвикателен стил ги привлича. Правят ми много комплименти в ефир, значи ме харесват.

– Имаш ли идея какъв е рейтингът на шоуто ти? Какво казват агенциите, които правят такива изследвания?
– Това са пълни глупости. Тези пийпълметрични агенции нямат конкуренция и затова дават резултати, каквито им отърва.

– Навремето, когато беше гола глава, четох, че си се обръснала, понеже на турне с театъра си хванала въшки, така ли е?
– Ти ме разби! Не съм хващала въшки от детската градина сигурно.

– А някога хващала ли си венерически болести?
– Доста късно започнах сексуален живот и бях подготвена за рисковете. Аз използвам презервативи.

– Не си фен и на груповия секс, защо?
– Пробвала съм веднъж и не ми хареса. Защото, когато партньорите са повече от двама, човек загубва представа къде е, с кого е, на кого трябва да наблегне. В повечето случаи някой така си остава извън групата. Аз съм егоист в това отношение, искам си цялото удоволствие за себе си. Често, когато една жена е с двама мъже, те не се грижат за нея, а задоволяват себе си. И жената винаги в такъв случай се чувства използвана и употребена.

– Какъв е рекордът ти в леглото? – Колкото издържи партньорът ми, никога не казвам “стига!”. Не е казано, че всичко трябва да е наведнъж, нон стоп, може и с почивки. Иначе рекордът ми е вечерта от 22 часа сутринта до 7!

Може да Ви хареса

ИНТРИГИ

Фотобомба: Корнелия на море в Гърция с мъжа си и с…Калоян Методиев (папарашки снимки) Детронираната лидерка на БСП плати вечерята на двамата си любими...

ИНТРИГИ

Защо болния перверзен Макрон има толкова странна външна политика? Трябва да е навсякъде! Отговорът е изненадващо прост, макар и неочевиден. Макрон е навсякъде! На...

LIFE

Бившата министърка на ГЕРБ, която не се разпозна на снимките, излъга, че отношенията й с уволнения главен секретар на МВР са само служебни Любовниците...

LIFE

Съпругата на Дейвид Бекъм празнува 50-годишен юбилей преди дни Модната дизайнерка и певица Виктория Бекъм празнува с колегите си от Spice Girls в клуб...