Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

БЛОГ

“Приятели, не подценявайте опустошителната сила на масовата простотия”

Приятели, понеже все някой друг е виновен за всичко неприятно, което се случва напоследък в държавата (Пеевски, турците, евреите, рептилите, илюминатите…), сега ще ви кажа някои изключения, за които, дори те нямат вина:

– тарикатлъка на дребно по уличните/аварийни ленти/пешеходни пътеки, карайки като талибан кола-бомба и застрашавайки животи, за да преебеш тия балъци в задръстването.
– изсекването по улиците like nobody’s watching, разхождайки огромното си куче отвързано докато се кефиш на ужасът, който предизвиква в околните.
– патриотичният акт на фалшивата инвалидна пенсия, докато пазиш границата на България с постове във Фейсбук, с основна характеристика, да си патриот-русофил, и да не познаваш историята, обилно наторявайки с акъл от пиедестала на себеправедността.
– нагласата и мисленето от типа – ”За тия пари толкова, к’от’ стане, ‘бал съм му майката!” и ”Щом е общо/обществено, мен не ме интересува!”, докато хвърляш фаса през прозореца на колата.
– да съдиш другите по делата им, а себе си по намеренията, които си имал.

А, вие приятели, не подценявайте опустошителната сила на масовата простотия, защото и тя е причина за съществуването на Пеевски и настоящето положение в държавата.

Може да Ви хареса

ПОЛИТИКА

Борисов не харесва българи с образование от чужбина, не ги издига в партията си, предпочита да се огради като петел в кокошарник с верните...

EXPRESS TV

Пеевски изпълнява геополитически сценарий на Турция за България? Ще се търси етническо напрежение? Защо Недялко Недялков продаде агенция „ПИК“? Заплашен ли беше? Финансово притиснат?...

АНАЛИЗИ

Отворено писмо до д-р Ахмед Доган от проф. Людмил Георгиев, доктор на психологическите науки Здравейте, г-н Почетен Председател, Много вероятно това да е последното...

АНАЛИЗИ

Дугин разказа за страшния “последен звън”: очаква ни удар, който не можем да отразим Ситуацията с експлозиите в Ливан на пейджъри, уоки-токита, телефони и...