Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

БЪЛГАРИЯ

ЕВРОПА му каза, че е КОРУМПИРАН от УШИТЕ до ПЕТИТЕ

ЕВРОПА му каза, че е КОРУМПИРАН от УШИТЕ до ПЕТИТЕ и ШЕНГЕН няма да види ТОЙ се РАЗГНЕВИ, че го разкриха публично и ЗАПЛАШИ в стил МУТРА, че….

Нахакаха му го! Европа му каза, че е корумпиран от ушите до петите и Шенген няма да види. Той се разгневи, че го разкриха публично и заплаши в стил мутра, че нарочно не ни пускали в Шенген.

„Не е справедливо да си измислят мотиви, за да не бъде България приета в Шенген“, заяви Бойко Борисов в Брюксел по време на конференция, посветена на Балканите.
„Има една голяма несправедливост. Най-добре пазената граница – България, има сухопътна и морска граница с Турция, Черно море, така както Гърция има сухопътна граница с Турция, има и Егейско море. В едната държава толкова милиарди се изляха и на практика ефектът е провал, а в България – нулев натиск от мигранти. Това, което се опитва нелегално да преминава, бива задържано и връщано и така ще продължава, но в същото време България не е в Шенген.

А нашите приятели и стратегически партньори – Гърция, са в Шенген. Не е справедливо. Не е справедливо да си измисляте някакви мотиви, които ги няма. Все по-трудно става да си ги измисляте, защото и ЕК и ЕП – всички, които проверяваха границата, се оказа, че България най-добре я пази, но продължаваме да си измисляме“, заяви Борисов.

Проблемът обаче е друг, Бандита е корумпиран от ушите до петите в смисъл, че всички, които той е създал в пирамидата партия са корумпирани, защото зависят от вожда, а той от ушите до петите в корупция.

Може да Ви хареса

АНАЛИЗИ

Отворено писмо до д-р Ахмед Доган от проф. Людмил Георгиев, доктор на психологическите науки Здравейте, г-н Почетен Председател, Много вероятно това да е последното...

АНАЛИЗИ

Дугин разказа за страшния “последен звън”: очаква ни удар, който не можем да отразим Ситуацията с експлозиите в Ливан на пейджъри, уоки-токита, телефони и...

КОНСПИРАЦИЯ

Българска фирма е внесла и продала на Хизбула заредените с експлозиви пейджъри България влиза във фокуса на гигантски скандал. Според унгарската медия Telex българска...

ФОКУС

Долар или бомби: САЩ поставят ултиматум на планетата Глупаво е да се отрича, че Съединените щати са крайъгълният камък на настоящия световен ред и...