Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

ПОЛИТИКА

Драми тресат ИТН

Тежките процеси на обновяване не подминаха и партията на Слави Трифонов „Има такъв народ”, издаде източник от все още действащия 50-и парламент.

Такъв е случаят с Емил Димитров Трифонов, който досега стоеше в сянката на по-изявените партийци на ИТН.

Сега, обаче, палачинката се обръща – шефът му Слави Трифонов е преосмислил позициите на хаджи Тошко Йорданов, затова тепърва ще се отваря поле за изява на неговия най-доверен човек – Емил Трифонов, категоричен е наш информатор.

Симпатизанти и членове на партията твърдят, че благодарение на Емил Трифонов и добрата му комуникация със структурите на ИТН в цялата страна партията се връща на политическата сцена след като за кратко отсъства и беше изпреварена дори от партията на повратливия Стефан Янев в 48-ото Народно събрание.

Емил Трифонов от над 30 г. е плътно до Слави, отговаря за личната му охрана, но не само. Човек от системата на МВР, спецът е градил доверие с шоумена още през най-активните години на Слави покрай концертите, понеже доста голяма част от организацията по тях е била отговорност именно на Емил Трифонов.

За предстоящите избори на 27 октомври Трифонов е водач на листите в Силистра и Монтана, тъй като там са най-сериозни структурните проблеми на партията, подчерта запознатият с драмите в ИТН депутат.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes

Може да Ви хареса

ПОЛИТИКА

Зеленски се овъртоли в още по-големи скандали в САЩ. Този път обаче се стигна дотам, че поискаха главата на посланичката му. Откакто е отишъл...

EXPRESS TV

Симулация на ядрен удар по Лондон, като твърди, че атаката ще доведе до стотици хиляди жертви и два милиона пострадали. Това пише базираният в...

ПОЛИТИКА

Последният ден на 50-ото Народно събрание приключи с окупирана трибуна, изключени микрофони и химна на България. Депутатите от ИТН и „Възраждане“ застанаха пред трибуната...

АНАЛИЗИ

Вчера, 25 септември, се проведе наистина историческо заседание на Съвета за сигурност – Русия си позволи да удари Съединените щати и сега няма прословутите...