Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

СЕНЗАЦИЯ

Собственикът на пистолета, с който сина на Божанков застреля 12 годишната си леля се оказа хазартен бос

Опасна комбинация от политика и хазарт се крие зад стрелбата днес в Арбанаси, при която синът на депутата от ПП/ДБ докопа пистолет и застреля невръстната си леля.

Божанков и домакина са си говорили за купуването на гласове на хора, които има дългове по казината, е отделна тема. Но е много логично, защото изборите са след месец и няма много други общи теми между бизнесмен политики хазартен бос със съмнителни контакти и въоръжен до зъби?!

Де го чукаш, де се пука. Синът на Божанков е стрелял от упор леля си с пистолета на хазартен бос. Той оставил заредения Смит енд Уестън в якето си и твърди, че бил до тоалетната.

Преди време съдружник на същия е задържан с незаконен калашник!

Бизнесменът Димитър Бонзов е собственикът на пистолета, с който големият син на депутата Явор Божанков простреля момиче на 12 години. Инцидентът се случи днес в Арбанаси по време на парти за рождения ден на половинката на Бонзов – Мая Банзарова.

В настоящия момент Бонзов е разпитван и предстои да се превърне в обвиняем.

Бонзов е съдружник и управител в 7 фирми, които се занимават с всичко от производство на хляб до хазартни игри. По ирония на съдбата преди 10 години сътрудникът на Димитър – Емилиян Байкушев, беше задържан за незаконно притежание на автомат Калашников.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

Може да Ви хареса

ВОЙНА

Осемдесет бомби право по главата. Израел преподаде урок на Русия там, където не се очакваше Военно-политическото ръководство на еврейската държава започва Третата ливанска война....

ВОЙНА

Угледар е превзет от руската армия. Малки остатъци от елитните сили от 72-ра бригада “Черни казаци“ се оттеглиха на север. Ден преди това руските...

СКАНДАЛ

Евгений Михайлов: Пред хората на Доган стои много сериозен проблем! “Пред хората на Доган стои много сериозен проблем, който вече 34 години се замита...

БЪЛГАРИЯ

Така одиозната мутра от Банкя смятал да приключи политическата си нарцистична кариера и да си осигури пълна неприкосновеност Простака мафиот Борисов пак дтапа да...