Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

СКАНДАЛ

Депутат от ППитата директор на държавна фирма за медицински хеликоптери …. без хеликоптери⁉️🚁

‼️Още няма закупен и един медицински хеликоптер, но вече имаме цяла държавна фирма с директор бивш депутат от ПП, секретарки, отдели, чистачки и капитал от 3мил. лева.

✅Поразително това ми прилича на ВиК холдинга на Борисофф назад във времето и практиките, с които ППейци щяха да се борят!
‼️Предметът му на дейност е полети за осигуряване на въздушен транспорт за нуждите на спешната медицинска помощ, организирана от държавата с цел бързо транспортиране чрез превозване на медицински персонал или медицински доставки (оборудване, кръв, органи, лекарства) или болни, или ранени лица и други пряко свързани лица.

‼️Странното в случая е, че дружеството няма нито един хеликоптер, а първият такъв се чака чак декември месец 2023г. !

✅До тогава в държавната фирма обаче ще текат заплати!!!

‼️Да напомня, че МЗ обяви обществена поръчка за доставка на 6 медицински хеликоптера с прогнозна стойност 162 711 735 лв. с ДДС, като се допуска и доставка на още два допълнителни.

‼️Би трябвало 6-те хеликоптера да бъдат доставени до 30.04.2026 г.

‼️Това пък поразително прилича на една друга сделка със самолети F16, които още чакаме, и които никой не знае кога ще получим!

❓Та кой и как щеше да бори корупцията и мафията? …. за едни харвърТци питам?

❓И някой има ли представа, къде изчезна Асен Василев? Да не би да кара ковид и да е в карантина? Ама и тя за ваксинирани е три дни!

ПРИЯТНА МУЗИКА ЗА ФАШЕТО КАФЕНЕ, БАР, РЕСТОРАНТ, СЛАДКАНИЦА, ДОМ

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

Може да Ви хареса

СКАНДАЛ

Евгений Михайлов: Пред хората на Доган стои много сериозен проблем! “Пред хората на Доган стои много сериозен проблем, който вече 34 години се замита...

БЪЛГАРИЯ

Така одиозната мутра от Банкя смятал да приключи политическата си нарцистична кариера и да си осигури пълна неприкосновеност Простака мафиот Борисов пак дтапа да...

АНАЛИЗИ

Андрей Фурсов: Краят на неолибералната ера в САЩ. Упадъкът на Американската империя „През първото десетилетие на 21 век Америка преживя четири последователни шока един...

ФОКУС

“Пактът за бъдещето”: ООН съставя световно правителство с диктаторски правомощия В стените на ООН в Ню Йорк се случи едно наистина епохално събитие от...