Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

РАЗНИ

От всичко най – мразя дъртите, които гласуват за БСП, чудя се защо още шават.

Известната с омразата си към възрастни хора злополучна министърка на европредседателството отново показа колко далече могат да стигнат от шайката ГЕРБ, за да получат някой и друг глас, въпреки, че знаят, че народа ги мрази и няма да гласува за тях.

На предизборна среща в Долни Чифлик, Варненско, баба на преклонна 84 годишна възраст я попита дали няма ГЕРБ да увеличат вече поне с малко пенсиите, защото не им стигат дори за лекарства.

Павлова се ядоса и отговори троснато на жената:

„Вие дъртите гласувате за БСП, а искате от нас да ви увеличаваме пенсиите.

Това е наглост. Даже сега в неделя, на 26-май ако не спечелим изборите, в останалите дни, в които сме на власт ще ви намалим пенсиите на всички.

В момента вземате около 200 лева, ако загубим ще вземате по 150 лева, за да се научите“

Като е известно на всички, ГЕРБ мразят старите хора, нашите майки и бащи, защото те по принцип подкрепят БСП и никой няма да се учуди ако шайката наистина им отмъстят за загубата.

Иван Петров. Фейсбук

Може да Ви хареса

РАЗНИ

Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева отправи ласкави думи към най-добрия български боксьор Кубрат Пулев след загубата му от Антъни Джошуа....

РАЗНИ

Излезеш малко в чужбина и ти се объркат настройките… Post Views: 439

КОМЕНТАР

”… Пламен Георгиев е определен за консул във Валенсия заради изключително добрите си контакти с испанските Post Views: 441