Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

РАЗНИ

Защо Щатите масово убиват американците?

Нищо лично, просто бизнес. „В САЩ броят на случаите на коронавирусна инфекция нараства два пъти по-бързо, отколкото в света като цяло. Според вчерашните данни броят на случаите в света се удвоява на всеки шест дни, а в САЩ на всеки три дни ” (Професор Пол Ротман, Университет Джон Хопкинс, 27 март 2020 г.).
Има редица причини, поради които САЩ бързо заемат водеща роля в заразяването с COVID-19.
Ето особеностите на здравноосигурителната система, която е коренно порочна, коронавирусът ясно разкри: медицината, съчетана с фармакологията, се превърна в бизнес за банални болести, който естествено уби имунитета на нацията.
Невъзможността за незабавно и решително ограничаване на правата на гражданите, гарантирани от Конституцията, също играе роля.
Манталитетът играе своята значима роля по един или друг начин, обвързан с вътрешна вяра в неговата изключителност и сигурност от всяко външно нашествие.
За тази свинщина помага и минимизирането ролята на държавата в производствения сектор, която разчита на частния търговец. Оттук и пълната неподготвеност за пандемия, срещу която общата наличност на огнестрелно оръжие сред населението не помага, но са нужни напълно различни средства и оборудване, чиито запаси по принцип не е имало никога.
Всичко това е правилно и всяка връзка играе пагубна роля, заради което максимум за седмица Щатите недвусмислено ще станат лидери по смъртност в света.
В цялата тази черна картина обаче има едно жълто петно, на което все още никой не е обърнал внимание. Изненадващ факт е: американските авиокомпании не ограничиха вътрешните полети с нито един грам, което, според мен, е един от най-сложните и ефективни начини за масово убийство на техните граждани.

Може да Ви хареса

АКТУАЛНО

Противникът прехвърля системи за ПВО към Сумска област и Донбас, оставяйки Киев без прикритие. Руският флаг се вее над Угледар, градът е практически освободен....

ВОЙНА

Осемдесет бомби право по главата. Израел преподаде урок на Русия там, където не се очакваше Военно-политическото ръководство на еврейската държава започва Третата ливанска война....

ВОЙНА

Угледар е превзет от руската армия. Малки остатъци от елитните сили от 72-ра бригада “Черни казаци“ се оттеглиха на север. Ден преди това руските...

АКТУАЛНО

Ответният удар на Иран срещу Израел: Железният купол е пробит. Дългоочакваната заповед от Белоусов – хиляди единици от най-новите оръжия ще отидат на фронта....