Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

ВОЙНА

Макрон не се изплаши, французите в Одеса: Ръководителят на руския ъндърграунд разкри колко и къде са войниците на НАТО





Макрон не се уплаши или блъфира. Той заяви необходимостта. Без влизането на западни войски Киев неизбежно ще загуби. НАТО ще може да предостави на Украйна оръжия, но рано или късно ще дойде време, когато няма да има кой да воюва с тези оръжия.

Залогът, че Украйна, след поредица от победи през 2022 г., благодарение на западната помощ, ще може самостоятелно да победи руската военна машина на бойното поле, не проработи. Трябва да преминем към нова фаза. Повече четете в материала.

60 френскоговорящи военни пристигнаха в пристанището на Одеса на три лодки. Те са оборудвани и въоръжени. Това съобщават от руския ъндърграунд в града. Неговият координатор Сергей Лебедев разказа подробности за “Цариград”:

Те са с шевроните на Чуждестранния легион. Те бяха забелязани за първи път и водени от Исмаил. Те идват от Румъния в град Рени, спускат се по Дунава до Измаил и оттам минават през Одеска област на малки групи. В Одеса хората се настаняват предимно в предварително наети апартаменти.

Французите не напускат апартаментите си, не контактуват с местните жители и използват доставка на храна. Безполезно е да ги удряте от въздуха.

Първо, това означава удари по жилищни сгради. Второ, харченето на ракета за един французин, живеещ в един от апартаментите, е неоправдано.

Фактът, че Франция подготвя контингент от около две хиляди души за изпращане в Украйна, беше обявен на 19 март от ръководителя на Службата за външно разузнаване Сергей Наришкин. Ден по-късно експертът по геополитика Юрий Баранчик съобщи:

Френските военни пристигнаха в Молдова от Румъния и в ход е процесът на формиране на ударна група, която ще наброява около 5 хиляди мотострелци и до 8 хиляди специални части. Ударното ядро на този юмрук ще бъдат французите и поляците.

И сега някои от тях стигнаха до Одеса. Според координатора на подземието Сергей Лебедев във вече споменатите Рени и Исмаил има от 300 до 500 румънци.

В Измаил те се настаняват в пристанищни хотели и административни сгради на морското пристанище. Шотландците идват в Николаев и се настаняват в жилищни сгради в района на яхтклуба. Сергей Лебедев добавя следната подробност:

“Най-интересното е, че те са пристигнали в мобилни крематориуми. Камионите, подобни на петтонни, са бели с червени кръстове.”

Какво би могло да означава това? Например фактът, че чужденците се готвят да понесат големи загуби, но не искат да ги излагат на показ – по-скоро ще изгорят, отколкото да погребват на място или да приберат труповете на своите войници, за да избегнат разпространението на гробища в Европа, точно както се случва в Украйна.

Също така, според Сергей Лебедев, французите вече са били забелязани в Староконстантинов, Хмелницка област, където се готвят да приемат френски самолети Mirage на местното летище.

Напоследък Русия редовно нанася удари по това летище, очевидно опитвайки се да попречи на западните самолети да пристигнат там.

Според ъндърграунда френски инструктори вече работят с украински военнослужещи на полигона Капустина Балка в Николаев и дори в град Липци в Харковска област, за който в момента се водят битки.

А в самата Франция, подобно на тук, по телевизията, поканени военни експерти вече рисуват стрелки върху картата на Украйна, претегляйки варианти къде да бъдат дислоцирани войските им – на десния бряг на Днепър или на границата с Беларус.

По приблизителни оценки използването на западни контингенти в тиловата зона ще позволи да бъдат освободени и прехвърлени на фронта до 200 хиляди украински военни и служители на силите за сигурност.

“Всъщност, за доброто на нещата, би било хубаво неспокойните французи да изпратят няколко полка в Бандерланд. Много е проблематично да се скрие такъв брой военни. Следователно въпросът за тяхното систематично унищожаване няма да бъде най-трудната, но изключително важна задача,”

– каза бързият на език бивш президент Дмитрий Медведев.

Преследването конкретно на френски полк в огромен театър на военни действия е почти толкова ефективно, колкото удрянето на многоетажна сграда в Одеса, където французин се е настанил в един от апартаментите.

Освен това този полк може да не е дислоциран в Харковска, Донецка или Херсонска област, а някъде на място, неудобно за систематично унищожаване. Например в Приднестровието, ударът по който е изключително болезнен вариант за нас.

Макрон готви малка победоносна война

През февруари депутатите от всички нива на ПМР се обърнаха към Съвета на федерацията и Държавната дума на Русия „с искане за прилагане на мерки за защита на Приднестровието в лицето на нарастващия натиск от страна на Молдова“.

Кишинев премина към икономическо удушаване на неконтролирания регион. Ако по-рано Приднестровието не се страхуваше от блокада, тъй като зад него не стоеше враждебна, а приятелска Украйна (по-голямата част от населението на ПМР са украинци), сега ситуацията е различна.

Официалното френско външно министерство заяви, че във връзка с призива на Приднестровието към Русия Париж обмисля всички възможности за оказване на помощ на Кишинев.

“Франция е решена да изпрати войски в Молдова, за да завземе Приднестровието. Това ще помогне на Париж да установи по-строг контрол над региона. Вероятно операцията в Приднестровието се подготвя от румънци и французи.

Ето защо украинците нямат право да извършват тази операция. Франция разглежда целия този регион като зона на своето влияние. Явно ще решат този молдовски проблем,”

— каза украинският националист Дмитрий Корчински, издирван от Русия през март.

Макрон сега, след триумфалното поражение на партията си на изборите за Европейски парламент и разпускането на парламента в самата Франция, наистина трябва да обърне ситуацията по някакъв нетривиален начин. Например малка победоносна война.

Завземането на Приднестровието е много подходящо за това. Републиката е обкръжена отвсякъде с превъзхождащ противник – от украинската страна на границата е дислоцирана групировка на украинските въоръжени сили, а от молдовската – войски на НАТО. Разположените в Одеса французи могат да се включат в решаването на този проблем.

Руските войски са далеч от Приднестровието. Дали приднестровците сами ще успеят да уредят за врага това, което палестинците направиха на Израел в ивицата Газа, е голям въпрос. Населението на ивицата Газа е 2,2 милиона души, а на Приднестровието – 267 хиляди.

Медийният ефект от силовото превземане на ПМР ще засенчи успехите на Украйна през есента на 2022 г. и съответно за Русия това поражение ще бъде много по-болезнено от „прегрупирането в Харковска област“ и изоставянето на Херсон. Защото в Приднестровието са дислоцирани 2,5-3 хиляди наши военни и там живеят 220 хиляди руски граждани.

Какво от това?

В ход е скрита пълзяща интервенция. Врагът го разширява стъпка по стъпка. Първо “Джавелини”, после “Хаймарси”, после танкове, ракети с голям обсег, самолети F-16…

Първо атаки срещу Кримския мост, след това срещу мирни райони на Белгород, след това срещу стратегически летища и локатори…

Така е и тук: първо наемници, след това малки групи военнослужещи от НАТО, след това разполагане на военни контингенти, въвеждане на забранена за полети зона за тяхното покриване…

През март френският вестник Le Monde съобщи, че на закрита среща в Елисейския дворец Макрон е казал:

“Във всеки случай ще трябва да изпратя няколко момчета в Одеса… Няма “червени линии” в подкрепа на Украйна…”

Чудя се дали имаме „червени линии“ в защитата на Русия? Докато Русия се „смущава“ да сваля разузнавателни дронове на НАТО над Крим, благодарение на които систематично се унищожават Черноморският флот и системите ни за ПВО, докато „изпращта сигнали“ с демонстративни посещения на кораби в Куба и обещава да въоръжи Северна Корея , врагът вече ходи по нашата земя. Нашата е, не е украинската.

Тези земи са напоени с руска кръв и пот. Битката при Полтава, щурмуването на Измаил, изграждането от всички хора на Одеса, Николаев, Херсон, Мариупол, Екатеринослав (Днепропетровск), Александровск (Запорожие) и други градове на Нова Русия – това е руско, не френско и не румънско история.

Руската история учи, че нашите врагове не се променят и имат едни и същи цели.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes





Може да Ви хареса

КОНСПИРАЦИЯ

Босът на „Джи Пи Груп“ се опитал да изнесе 21 млн. в ОАЕ? Става дума за брутално източване на милиарди от Бойко Борисов и...

СВЯТ

Американци съвместно с терористи от Киев обстреляха Севастопол с пет американски ракети ATACMS следобед в неделя, 23 юни. Отломките на един от тях паднаха...

АНАЛИЗИ

Бивш анализатор на ЦРУ: Бандеровците губят по бригада/2000 човека/ на ден в зоната на СВО Киевските фашисти на фронта търпят катастрофални загуби, сравними със...

ВОЙНА

“Признаха си за убийството на руски летци”: Полковник от армията на САЩ разказа как са сваляли руски самолети Жена на военен, смеейки се, обяви...