Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

СВЯТ

През задния двор на министъра ли е минало разтоварването на този газ и кога?





‼️Оказва се, че премиера в сянка и главен счетоводител на политическите шарлатани, лъже по нагло и безцеремонно от кученцето си ПКПетков.
‼️В интервю въпросният Асен Василев изстреля няколко неистини или направо да си го кажем откровени лъжи.
✅”Доколкото знам, танкерите с американския втечнен газ се разтоварват в момента и си ползваме газа от там”.
❓Тук иде да попитаме: през задния двор на въпросния министър ли е минало разтоварването на този газ и кога?
‼️Въпросът е логичен, защото втечнен газ може да се разтовари на терминали в Гърция и Турция, а няма резервирани слотове, а също няма и интерконектор та не знаем как точно баш шарлатанина ползва Втечнения газ!?
✅Той отрече правителството да обмисля увеличение на дълга на 50 млрд. „Важно е да се каже, тъй като г-н Борисов много спекулира с него, че към момента дългът е с 2 млрд. по-нисък от този към 31 декември”.
‼️Справка показва, че Василев и тук излъга:
✅Към 31.12.2021г вътрешният дълг е 8 929.2, а външният дълг е 23 607.1, което прави общо 32.536.3
✅За сравнение към 30.04.2022г. вътрешният дълг е 10 352.2, а външният 21 146.2 което прави 31 498.4
‼️Или иначе казано разликата е 1 037,9, което е половината на споменатата от него цифра.
‼️Относно РСМ и това, че няма натиск от ЕС въпросният скрит премиер също шикалкавеше и си противоречеше, като в един момент заяви:
✅”Това, което идва в Европа е: „Разберете се с РСМ, за да се отпуши процеса. За мен първата стъпка в това е, че не България трябва да се разбере със Северна Македония, а ЕС трябва да се разбере с нея – тоест ЕС да приеме поне отчасти българската позиция”.
‼️Явно шарлатанството и лъжата са нещо обикновено за тези хора и явно видно е, че те действат по този начин още от появяването си на политическата сцена та до ден днешен.
‼️Жалко е, че за пореден път хората са измамени, а надеждите за по-добър живот и истински реформи в държавата отново са пратени в кошчето за боклук.

Подходяща музика за любителите на йога.





Може да Ви хареса

СКАНДАЛ

Измама за €30 млн. с избора на строител на газовата връзка със Сърбия, каква е ролята на мъжа на пиарката на Бойко Севделина Арнаудова?...

БЪЛГАРИЯ

Бедствено положение се обявява в общините Рила, Кочериново и Бобошево, считано от 10:00 ч. на 1 юли 2024 г. според заповед на областния управител...

КОМЕНТАР

Известният историк проф. Дарина Григорова сравни изборът на за новия български патриарх в лицето на видинския митрополит дядо Даниил, като втория Трети март за...

ПОЛИТИКА

Пеевски бие, заплашва и уволнява депутати и хора от ДПС за да си разчисти път, но е горд с мутернските си методи: Новото начало...