Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

СВЯТ

САЩ дори нe обмислят преговори за бъдещето на Украйна!





Съединените щати няма да преговарят заради успехите на руските въоръжени сили в Украйна. Това пише бившият помощник на заместник-началника на Министерството на отбраната на САЩ Стивън Браян в статия за Weapons and Strategy, предаде Lenta.ru.

„САЩ дори няма да обмислят преговори за бъдещето на Украйна сега, защото руснаците печелят на бойното поле“, пише бившият служител на Пентагона.

Според него сега Вашингтон ще се съсредоточи върху увеличаването на ударите на украинските въоръжени сили (ВСУ) по руска територия. В същото време той подчерта, че тази стратегия няма да донесе успех на Киев.

Браян припомни, че Русия и Украйна са се опитали да постигнат споразумение за резултатите от „Истанбулския формат“ през 2022 г., но инициативата не е била реализирана поради действията на страните от Запада.

„Последните избори за ЕС в Европа и предстоящата надпревара за президент на САЩ предполагат, че може да има значителни промени в подкрепата за Украйна в близко бъдеще. По същия начин руснаците също имат военни възможности в Украйна извън офанзивата, която са започнали в района на Харков. Въпреки това в момента няма предложения за споразумение, които да доведат до прекратяване на войната“, отбелязва авторът.

Според Браян се налага изводът, че нито Русия, нито САЩ или НАТО имат сериозни намерения за постигане на споразумение за Украйна. „Разговорите за преговори са предимно дим и липсват огледала“, смята той.

По-рано Браян заяви, че НАТО е уплашен от възможното поражение на Украйна. Според него Северноатлантическият алианс е изправен пред реална заплаха от разпадането на Украйна поради липса на войски и големи загуби в армията на страната.

Стивън Браян

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes





Може да Ви хареса

ПОЛИТИКА

След като израелският премиер Бенямин Нетаняху публикува видео на английски със съобщението, че държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен , който уверява, че администрацията...

EXPRESS TV

Саудитска Арабия, Китай и други страни тестват цифровите валути Саудитска Арабия се присъединява към трансграничната програма за цифрова валута на централната банка, доминирана от...

АНАЛИЗИ

Новият военен съюз нанесе двоен удар: Кърби се прави, че всичко е окей, но Жан-Пиер се разговори Съединените щати се свиват пред съюза на...

СВЯТ

Николай Марков от изненадата “Величие” с първи коментар: Процентите ни са 17. Искаме си нашето Той се видя в новия парламент Николай Марков от...