Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

СВЯТ

През задния двор на министъра ли е минало разтоварването на този газ и кога?

‼️Оказва се, че премиера в сянка и главен счетоводител на политическите шарлатани, лъже по нагло и безцеремонно от кученцето си ПКПетков.
‼️В интервю въпросният Асен Василев изстреля няколко неистини или направо да си го кажем откровени лъжи.
✅”Доколкото знам, танкерите с американския втечнен газ се разтоварват в момента и си ползваме газа от там”.
❓Тук иде да попитаме: през задния двор на въпросния министър ли е минало разтоварването на този газ и кога?
‼️Въпросът е логичен, защото втечнен газ може да се разтовари на терминали в Гърция и Турция, а няма резервирани слотове, а също няма и интерконектор та не знаем как точно баш шарлатанина ползва Втечнения газ!?
✅Той отрече правителството да обмисля увеличение на дълга на 50 млрд. „Важно е да се каже, тъй като г-н Борисов много спекулира с него, че към момента дългът е с 2 млрд. по-нисък от този към 31 декември”.
‼️Справка показва, че Василев и тук излъга:
✅Към 31.12.2021г вътрешният дълг е 8 929.2, а външният дълг е 23 607.1, което прави общо 32.536.3
✅За сравнение към 30.04.2022г. вътрешният дълг е 10 352.2, а външният 21 146.2 което прави 31 498.4
‼️Или иначе казано разликата е 1 037,9, което е половината на споменатата от него цифра.
‼️Относно РСМ и това, че няма натиск от ЕС въпросният скрит премиер също шикалкавеше и си противоречеше, като в един момент заяви:
✅”Това, което идва в Европа е: „Разберете се с РСМ, за да се отпуши процеса. За мен първата стъпка в това е, че не България трябва да се разбере със Северна Македония, а ЕС трябва да се разбере с нея – тоест ЕС да приеме поне отчасти българската позиция”.
‼️Явно шарлатанството и лъжата са нещо обикновено за тези хора и явно видно е, че те действат по този начин още от появяването си на политическата сцена та до ден днешен.
‼️Жалко е, че за пореден път хората са измамени, а надеждите за по-добър живот и истински реформи в държавата отново са пратени в кошчето за боклук.

Подходяща музика за любителите на йога.

Може да Ви хареса

СКАНДАЛ

Евгений Михайлов: Пред хората на Доган стои много сериозен проблем! “Пред хората на Доган стои много сериозен проблем, който вече 34 години се замита...

БЪЛГАРИЯ

Така одиозната мутра от Банкя смятал да приключи политическата си нарцистична кариера и да си осигури пълна неприкосновеност Простака мафиот Борисов пак дтапа да...

АНАЛИЗИ

Андрей Фурсов: Краят на неолибералната ера в САЩ. Упадъкът на Американската империя „През първото десетилетие на 21 век Америка преживя четири последователни шока един...

БЪЛГАРИЯ

Главчев подписа “споразумение” за изпращане на наши войски във бандеровска Украйна Министерският съвет прие решение (по заповед на западните служби), с което одобри подписването...