Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

КОНСПИРАЦИЯ

Чии интереси защитава истерика?

‼️Да поговорим малко за цените на петрола и цените на бензиностанциите.
❓Кой обира Българите в момента и стимулира инфлацията?
✅Кокорчо ли?
✅ЛукОил ли?
✅Бензинопродавците ли?
‼️Цената на барел от 2021г по това време и сега е една и съща. Акциза и ДДС също не са мръднали.
🛢️Нашата рафинерия работи с руски петрол, и при всички условности, че работи на газ, чиято цена скочи заради съмнителни и корупционни действия на правителството цената на бензина и нафтата не би трябвало да надхвърлят 2,50-2,70лв./л.!
❓Защо Асен Василев работи активно върху въпроса да ползваме скъп “Брент” вместо евтин “Урал”, и защо евтиния “Урал” го плащаме като скъп “Брент” в момента? ❓Чии интереси защитава истеричният финансист? Още повече, разбра се, че той е имал 4 срещи с ръководството на рафинерията и след всяка от тях…горивото скача!?

➕🛢️➖Нека направим малка сметка за това какво всъщност костват тези завишени цени на Българина, колко прибира като дивидент държавата и кой каква свръхпечалба си дели!
➕От сметките излиза, че около 1-1,20лв./л. влизат в нечий джоб…или шкафче, а на ден се харчат 10мил. литра …значи печалба от грубо 10-12мил.лв. на ден… Къде спи КЗП???
‼️В България се харчат около 3,3-3,6 милиарда литра годишно! Сметнете каква печалба е реализирал някой за първите шест месеца!?

👉Интересен е и факта, че А.Василев(👀 )ходи и лобира в ЕК за евтиния руски нефт”Урал”, но за руския газ каза НЕ, спря го и гражданите и бизнеса плащаме масрафа за това. Цената се вдигна от посредниците и СКЪПИЯТ ВТЕЧНЕН ЩАТСКИ такъв, с което инфлацията бе стимулирана да достигне рекордните 15,6% като прогнозите до края на годината са да удари 21-22,5%‼️
‼️Спирането на газа и далаверата на Асен и Кирил с този продукт струва само за месец май 100мил……
❓Тук в задачата се пита:
✅След като Кирил, Асен и Корнелия ползваха пенсионерите за жив щит на “социалната” си актуализация, как ще им обяснят октомври/ноември студа и глада, който ги чака….
‼️Европа се задъхва с доставките на газ след намаляване на подаването с 60%по “северен поток” и с около 20% към Италия, както и пожара и затруднените американски доставки на втечнен такъв…
‼️Измислените истории за общи европейски стратегии на Кирил и Асен тотално се сриват с всеки изминал ден и лъжата лъсва ББРУТАЛНО!
‼️От друга страна не разбирам и тези “защитници” на ПП, които работят за 25-30лв/ден и напрактика могат да си купят с тях 4л. Гориво и два хляба…. Т’ва ли им е лелеяната промяна…..

Тихомир Василев

ВАЖНО!!! Фейсбук ни ограничава заради позициите ни! Споделяйте в профилите си, в групите и в страниците и по този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще достигат до алтернативната гледна точка за събитията!?

Подходяща музика за любителите на йога.

Може да Ви хареса

СКАНДАЛ

Евгений Михайлов: Пред хората на Доган стои много сериозен проблем! “Пред хората на Доган стои много сериозен проблем, който вече 34 години се замита...

БЪЛГАРИЯ

Така одиозната мутра от Банкя смятал да приключи политическата си нарцистична кариера и да си осигури пълна неприкосновеност Простака мафиот Борисов пак дтапа да...

АНАЛИЗИ

Андрей Фурсов: Краят на неолибералната ера в САЩ. Упадъкът на Американската империя „През първото десетилетие на 21 век Америка преживя четири последователни шока един...

ФОКУС

“Пактът за бъдещето”: ООН съставя световно правителство с диктаторски правомощия В стените на ООН в Ню Йорк се случи едно наистина епохално събитие от...