Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

ПАРИ

Борисов не е оставил и 1 лв. в хазната, държавата е фалирала!





Министърът на финансите Асен Василев: Борисов не е оставил и 1 лв. в хазната, държавата е фалирала!

Асен Василев се оплака, че няма пари в държавата!

Държавната хазна е празна. Това разкри новият министър на финансите Асен Василев.

“Борисов и Ананиев са лъгали, че има пари. Държавата е фалирала. Положението е като при Жан Виденов”, вайка се Василев.

Разбира се, думите му не хиперболизират ситуацията, и става ясно, че положението е трагично и служебният кабинет трябва да започне на практика от нулата.

“Борисов е ограбил бюджета, не е оставил нищо. Потресен съм”, сподела разтревожено Василев.

Той все пак се зарича да остави хазната в по-добро състояние на следващите управляващи, което значи, че го чака здрав труд в продължение на 2 месеца.

Асен Василев е министър не са първи път. Преди 8 години той беше служебен министър на туризма, енергетиката и икономиката.

“Дори да си свърша перфектно работата, пак ще има недоволни”, каза през 2013 г. Василев.

Той е сред най-добре образованите специалисти в новия Министерски съвет. Завършил е икономика в “Харвард”, а е специализирал там бизнес администрация и право.

Асен Василев е съосновател на една от петте фирми за ценообразуване на самолетни билети в света. Работил е в САЩ, Канада, Западна Европа и Южна Африка.

В момента няма хиперинфлация, както беше по времето на Жан Виденов, но инфлацията е налице. Тя е в основата на ниския жизнен стандарт на повечето българи.

С опита и квалификацията си Василев може да работи навсякъде по света. Той обаче много обича родината си и вярва, че тя може да бъде спасена, ако подходящите хора я управляват.

Новият финансов министър е известен с това, че е много честен и принципен човек. Винаги довършва започнатото и не понася лъжата.

Ето защо не понася и Бойко Борисов, на когото лъжата е в природата му.

Ако се докаже, че Борисов е откраднал държавния бюджет, го чака арест, съд и най-вероятно присъда.





Може да Ви хареса

EXPRESS TV

Саудитска Арабия, Китай и други страни тестват цифровите валути Саудитска Арабия се присъединява към трансграничната програма за цифрова валута на централната банка, доминирана от...

ПАРИ

“Гаранция повече не даваме”. САЩ и Европа се сблъскаха с неизбежното Министерството на енергетиката на САЩ успокоява ЕС: спирането на одобрението на нови проекти...

БЪЛГАРИЯ

Наша родна армия превзе България 8 МИЛИАРДА И 628 МИЛИОНА ЛЕВА НИ СТРУВА ЧИНОВНИЧЕСКАТА АРМИЯ.Наша родна армия превзе България. Общия брой на административните структури...

ИМОТИ

90% от купувачите са българи и все по-често семейства с деца, казват брокери Цените на ваканционните имоти край морето през последните години отбелязваха по-умерен...