Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

АНАЛИЗИ

Всичко е, за да се откупят Борисов, Петков и Пеевски





Чисто статистически две трети от времето на това Народно събрание е посветено на Украйна. На Зеленски. На оръжие и БТР-и. На зърно. На помпозни декларации и клетви във вярност пред “правата вяра”. Историята не помни чак такова подмазване, вероятно защото историята ни не помни чак толкова корумпирани и зависими политици.

Важните теми за българските граждани са заобиколени заради персоналните усилия на лидерите от сглобката да се откупят от разни санкционни списъци и да спасят имунитетите си чрез навеждане пред посолството. Това включва ежедневни демонстрации на органична русофобия, дискредитиране на сакралната дата 3 март, предателство спрямо националния идеал за Македония, безпрецедентни в историята ни конституционни промени, регламентиращи забраната на референдуми.

По същество – официализирано взломяване на фундаментите на пряката демокрация.

Този парламент, това правителство, заченато в грях в един Девически манастир по повелята на криминални типове, това министерство на отбраната не са български, не служат на българските национални интереси и на интересите на българския народ. А държавната администрация функционира като колониална заради гузната съвест на Борисов, Петков, Пеевски, Бойкикев, Атанасов, Асен Василев.

Да не говорим, че тъй наречената “некоалиция” представлява едва около 20% от избирателите и няма никакво морално право да посяга на основния закон на републиката, както и да предопределя бъдещето на поколения българи в геополитически порядък.

Парадоксалното е, че сегашните пребоядисани украинофили от ГЕРБ и ДПС пускаха тръбите на Путин, подаряваха му овчарски кучета, прибираха тлъсти комисионни от различните “потоци”, стимулираха тоталния монопол на “Лукойл” на пазара на горива, нехаеха за руските шпионски клетки в София (докато не се появи един наивник Гешев, че да ги поразчисти), преизбираха за президент протежето на ГРУ и ген. Решетников.

Ако утре палачинката се обърне, ако Тръмп и републиканците влязат в Белия дом, ако безумната война най-после приключи, ако бухалката “Магнитски” спре да виси над главите им, те бързо ще запеят друга песен и ще извъртят задниците на Изток – както са го правили многократно в дълголетното си паразитиране из високите етажи на политиката.

EXPRESS TV

* * *

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА





Може да Ви хареса

СВЯТ

Не без основание генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг каза, че няма смисъл да се възстановява Украйна, ако тя загуби войната. За собствено съжаление...

СЕНЗАЦИЯ

ЗАГИНА шофьорът на блъснатия автомобил от колата на НСО с КИРИЛ ПЕТКОВ! Спирал си кампанията да помага Кирил Петков излезе с изявление след тежкия...

СКАНДАЛ

След като вече има и загинал, кой ще понесе отговорността? НСО, Кирил Петков, баща му, ПР-а му? Кой? – избухна лидерът на „Има такъв...

ПАРИ

АЕЦ Козлодуй” ще прави преизчисление и ще предложи ново огромно увеличение заради американците Министърът на енергетиката Владимир Малинов съобщи на брифинг в Министерството на...