Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

БЛОГ

Работата на кмета не е да се вре по бедствията и авариите, а да създаде правила и организация, която да не допуска бедствия и да работи безотказно, когато има такива.





ПОЛОЖЕНИЕТО Е: МАЙКО МИЛА, КАКВА ТЪПНЯ!

Изгледах общо около 10 минути от сутрешните лигни, наречени незнайно защо блокове. Фандъкова, жертвоготовна, мокра и съсипана от умора, видях, аха аха да припадне, спасява две къщи от една река. Видях и репортерката, която интервюираше Фандъкова. С черно бомбе. Който лъже, мамка му – с бомбе беше!

Положението е: Майко мила, каква тъпня! Изключителен кич…

Виктория Тинтерова

Фандъкова изглежда съсипана…от собствената си непригодност.

Работата на кмета не е да се вре по бедствията и авариите, а да създаде правила и организация, която да не допуска бедствия и да работи безотказно, когато има такива.

Другото е некадърност и пиар.

„Случвало ли ви се е, като дете да ви идва да закрещите, виждайки наоколо само некадърност, знаейки, че могат да бъдат направени толкова много неща, и то да бъдат направени много добре, но вие нямате власт да ги направите? Че не можете да гръмнете празните кратуни около вас? Че трябва да изпълнявате заповеди, и то от хора, които с нищо не са по-добри от вас?“

Георги Дренчев
*****
Какво е щаб, пък бил той и кризисен?
Щаб е ръководен орган!
Състава на щаба зависи за от неговото предназначение, нормално той е съставен от ръководителите на сили и средства предназначени да решат определени въпроси. В конкретния случай ръководители на местно самоуправление, структури от армия, полиция, гражданска защита, представители на средствата за масова информация и т.н.
Как функционира щаба: той има работно място осигурено със средства за комуникация, средства за автоматизиране на анализ на обстановката и вземане на решения и т.н.
Щаба събира информация за обстановката, анализира обстановката, взема решения, свежда решенията до силите и средствата за решаване на конкретни задачи и контролира изпълнението на поставените задачи. Този цикъл се повтаря до като има необходимост.
Сега всеки да си направи извода как е функционирал кризисния щаб в София. Какво прави Кмета на София до калната бара. Това ръководител на кризисен щаб ли е или това е някаква форма на пиар. Тича на някакво „застрашено“ място и телевизията вече е там. Когато е извън щаба може ли да има представа за цялата обстановка в Столицата, има ли експерти с които да анализира, да оцени обстановката, да утвърди определено решения и да постави задачи на силите и средствата за изпълнение. НЕ НЯМА ТАКАВА ВЪЗМОЖНОСТ !!!!!!!!
Това се казва управленска некомпетентност, толкова си могат, въпроса е защо са на това ръководно място, ами защото ние сме си ги избрали. Една полуграмотна и комплексирана нация не е в състояние да си избере кадърно ръководство. В това се състои българската трагедия!!!???
*****
Какво говорите бе Те на Дондуков провеждаха волейболен турнир на пясъка за основа на паветата за спортен пиар!!
Колко ли пари са изписани и там
Примерчета на едро
Бюджетът на София събира се от ВСИЧКИ ДАНЪКОПЛАТЦИ
през 2010 година ще бъде 1.2 милиарда лева
за 2011 г. 1,3 млрд. лева.
за 2012-г. 1,272 млрд. лв
за 2013 г. 1.190 млрд
за 2014 г. 1,465 млрд. лева.
за 2015г 1.49 млрд. лв
за 2016г. 1.26 млрд. лева
за 2017 г Общината ще преразпредели 1.328 млрд. лв., или с 63 млн. лв. повече от 2016 г.
Вноската за Евросъюза е от ВСИЧКИ ДАНЪКОПЛАТЦИ
Метрото е на 80-85% БЕЗВЪЗМЕЗДНО от Еврофондове!!!
Г-н Барбаралов и цялото СИЕ на Фандъкова
може ли да покаже де факто нещо по тая сметка!!!
какво ОЩЕ има да изплащаме рали Дакар,Боевски или ….
Не Нее в другите отдели на София Не било така
Не Неее
Да не говориме за спортните площадки и безбройните футболни игрища съвсем Не е така!!!
Затова първия български небостъргач в София на площад Македония е пак омазан и то със Самоковска фирма!!!
А при 236 000 за 60 спирки
представете си колко е при масивно строителство на сграда!
От къде и на кого са парите? Кои са в „Консорциума“





Може да Ви хареса

СЕНЗАЦИЯ

ЗАГИНА шофьорът на блъснатия автомобил от колата на НСО с КИРИЛ ПЕТКОВ! Спирал си кампанията да помага Кирил Петков излезе с изявление след тежкия...

СКАНДАЛ

След като вече има и загинал, кой ще понесе отговорността? НСО, Кирил Петков, баща му, ПР-а му? Кой? – избухна лидерът на „Има такъв...

ПАРИ

АЕЦ Козлодуй” ще прави преизчисление и ще предложи ново огромно увеличение заради американците Министърът на енергетиката Владимир Малинов съобщи на брифинг в Министерството на...

СКАНДАЛ

Тагарев започва да произвежда дронове камикадзе в „ТЕРЕМ“ за фашистите в Киев. Във военния завод „ТЕРЕМ“ в Костенец фашиста Тагарев започва производството на дронове...