Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

БЛОГ

МОЛОДЕЦ!!!





Така се прави – припарили ти на каскета, беж в родината на каскетите.

Друго си е да се скриеш под топлото крило на товарищ Путин и от там ехидничко да се оплезиш на лумпените, дето прегракнаха да ти викат : “Ооставка Гешев”, па даже и да им покажеш едно определено пръстово словосъчетание.

Да, хубавичко ще е да можеш да избягаш от Христо Иванов и бандата на промяната, които не се умориха с пяна на уста да реват за твоята оставка. Само че, ядец, за да се скатаеш на топличко, трЕБЕ да се спазариш с “Т@пия ЛЬОТЧИК”.

Ей, богу трЕбЕ да се праИш на луд (както ти си умееш), да го пресрещащ, да му честитиш новия мандат, да му правиш теманета, да го хвалиш, че е обединител и разни други простотии, само и само да се докопаш до заветното консулство в Питер града.

И което е още по-кофти, “т@пия льотчик” не поддава – не бил забравил, че му изпрати брадатите юнаци да го сплашат, не бил забравил, че си му викал “политик на олигарсите” и ще го чакаш да му свърши мандата, па после да го емнеш както ти си можеш с прокурорската бухалка, па да му спретнеш едно хубавичко ОПГ.

Но, замълчи сърце, беше то, каквото беше. КОНЕЦ ФИЛЬМА!!!

Ама нейсе, човек от главата си пати. Дето има една приказка — не з@сирай всички пътечки в гората, че подгони ли те мечка, като побегнеш по някоя, целия ще се омажеш.

НЕкои журналисти от кръга на единствения олигарх на България (уточнение да няма недоразумение – кръга капитал), вече имат наглостта да припяват да те правят защитен свидетел.

Сволочи!!!

Ох, положението стана, отпред – ракета, отзад – змия, ако ме разбираш?!?

Ех, шефе, шефе, къде си, шефе?!? Помоги, меня!!!





Може да Ви хареса

БЛОГ

Как искате народът да Ви последва, другарко Нинова? БСП кани премиера Бойко Борисов на заседание в парламента – да посочи кои са депутатите-наркотрафиканти в...

БЛОГ

Преди около пет години купих стара сокоизстисквачка за седем долара от магазин втора ръка. Беше от онези малки, старовремски кухненски пособия, изглеждащи все едно...

БЪЛГАРИЯ

😉 ВЧЕРА МИ СЕ СЛУЧИ НЕЩО МНОГО СТРАННО … МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА ДО КРАЙ. 🫴 Във вторника сутринта идвах от София за Бургас и...

БЛОГ

Време е Тагарев, като истински украински патриот, да заеме достойното си място в историята като полеви командир в украинската армия и да поведе лично...