Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

БЪЛГАРИЯ

Майтап! Цецето общата, която в близкото минало не е отказвала ласки на партийните ръководители по Плевенско, се оплака от “сексуален тормоз”!!!





•  Дали машинката не спряла да работи, дали е качила “летвата”, или се е обрекла само на един, кой знае???
•  Секс скандал най-сетне разтърси и българския политически животТръгналата от Холивуд и постепенно превърнала се в глобална мода кампания #MeToo не подмина и родния политически елит. Дългогодишният председател на Народното събрание и настоящ правосъден министър Цецка Цачева се оплака пред медии, че от години бива подлагана на не-сексуален тормоз от страна на колегите си в ГЕРБ.

“Въпреки всичките ми опити да привлека вниманието на силните мъже в партията, начело с Премиера, да се свети името му и да се славят делата му вовеки веков, за цялото време, откакто съм в партията, никой не се реши дори да си сложи ръката на коляното ми, камо ли да … в мое присъствие или директно да ми разкъса дрехите. Лилето Павлова, Мария Габриел и младите репортерки привличат цялото внимание към себе си”, проплака Цачева.

Тя призна още, че отчаянието от пренебрежителното отношение на собствените й съпартийци я подтикнало да пробва свалки с някои от коалиционните партньори на ГЕРБ в различните правителства.

“Радан Кънев обаче категорично ми заяви, че въпреки слуховете, въобще не се интересува от мъже, а аз не успях да го убедя, че съм жена. Валери Симеонов пък поиска да се облека като възрастна туркиня, а той ме да дърпа и да ме блъска, докато се съпротивлявам, това го възбуждало най-много. Но аз не обичам садо-мазохизма”, заяви Цачева.





Може да Ви хареса