Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

БЪЛГАРИЯ

Той е един сдъвкан и изплют човек





Хекимян изплака: Лицемерие! Между първи и втори тур говореха, че Путин е на прага на София. Днес молят Ваня Григорова за подкрепа

Ние постове от вас не искаме, ние разговори с вас не искаме. Аз нито разговори с Васил Терзиев съм водил за постове, нито искам пост в неговия екип. Това заяви на пресконференция в централата на ГЕРБ общинският съветник Антон Хекимян.

„Свидетели сме на поредното политическо лицемерие. Между първи и втори тур тези хора говореха, че Путин идва и е на прага на София. Днес виждаме, че тръгват да молят Ваня Григорова за нейната подкрепа.

Къде е кметът в този момент? Той трябва да даде отговор. Упълномощил ли е Бонев да търси подкрепа от БСП и от „Възраждане“, съгласен ли е той с декларацията на Бонев, че в лицето на БСП вижда партньор? Основният въпрос е къде в тези преговори е Васил Терзиев.

Ако е упълномощил Бонев да търси подкрепата на БСП, това означава, че „крайният комунист“, както я наричаха, Григорова ще е глас, който ще търсят и на който ще разчитат. Това означава, че партиите, с които плашеха софиянци, вече са приемливи партньори.

Те не са последователни в политиките си“, отсече Хекимян.

„От вчера се разиграва фарс, в който сме участници. Вчера с предварително известен край се проведе гласуване, в рамките на което колегите от ПП-ДБ и Спаси София не намериха подкрепа. Вчера имаха 23 гласа, получиха толкова и при тайното гласуване.

Това, което ме изненадва, е развитието от днес. Изявленията на колегата Бонев и започналите разговори между коалицията, „Възраждане“ и БСП. Защо се водят ден след избора – очевидно, защото изборът вчера беше фарс и евтин театър, който послужи за оправдание да се търси подкрепа от партиите, които, включително и с решение на „Да, България“ се отрече официално.

Моля за отговор от Христо Иванов, от Атанас Атанасов, от Кирил Петков и Асен Василев: Кажете си, оторизиран ли е, упълномощен ли е Борис Бонев да води разговори с „Възраждане“ за подкрепа в СОС, упълномощен ли е да води неформални разговори с БСП? Знаят ли лидерите на тези групи или не знаят?“, заяви общинският съветник и бивш председател на СОС Георги Георгиев.

„Нещата, които изговарят политиците, имат огромно значение. Ние не можем да разберем хората, които са първа политическа сила в общинския съвет, накъде се опитват да водят не само общинския съвет, а и града.

Това поведение е неприемливо, несериозно, издава тотална липса на подготовка. Може би предварително подготвена сглобка – каквато вече беше направена във Варна. При избран кандидат на ПП председателят на общинския съвет е на „Възраждане“. Такова нещо ще бъде ли допуснато в дясна София?“, попита той и отново призова Петков, Христов и Атанасов да „си кажат“, защото този цирк не може да продължава по такъв начин“.

Припомняме, че днес председателят на БСП-София Иван Таков подчерта: „Няма да подкрепим Борис Бонев за председател на СОС, каза Иван Таков. – Това е решението на колективните ни ръководни органи на национално и градско ниво. То произтича от нашата последователна позиция да не правим коалиции или сглобки с цел на всяка цена да участваме в управлението на Столична община.“

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?





Може да Ви хареса

АНАЛИЗИ

Майкъл Снайдър: Инфлацията в САЩ излезе извън контрол. Байдън ни води към епичен системен колапс Никога не съм си представял, че някога ще живеем...

АНАЛИЗИ

Пепе Ескобар за “геоикономическата бомба на 2024 г.”: Как Световното мнозинство и БРИКС планират да създадат нова глобална финансова архитектура Пригответе се за това,...

СВЯТ

Не без основание генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг каза, че няма смисъл да се възстановява Украйна, ако тя загуби войната. За собствено съжаление...

СЕНЗАЦИЯ

ЗАГИНА шофьорът на блъснатия автомобил от колата на НСО с КИРИЛ ПЕТКОВ! Спирал си кампанията да помага Кирил Петков излезе с изявление след тежкия...