Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

КОСМОС

Многоизмерното съзнание е наш дом. Кой укрива безсмъртието?





Тайните общества, които създадоха всички религии, са същите, които създадоха ортодоксалната наука. Този свят е всичко, което съществува. Ние произлизаме от забвението и след един период на пробуждане на съзнанието за няколко секунди се връщаме към забвението. Кой налага тази теза? Невероятно е, че за такова твърдение се получават титли и големи заплати. Кой спира похода към вечността? Къде се крие безсмъртието? Изглежда, че тези два въпроса противостоят на съвремието. Или просто не получават коректен отговор. Зловещо, нали? А отговорите са ни завещани милиони години преди да се появим. Или просто са оставени във вечното невреме, за да ги прочетем отново.

Наука и религия имат много общи неща, но едно е ключово: и двете казват, че контролът върху живота ни не е вътре в нас, а е някъде навън. Ортодоксалната наука казва: „Винаги е просто една случайност. Това е просто късмет.“ А религията отсича категорично: „Съдбата ви се контролира от това дали служите и правите както казва Бог“. Имаше през седемдесетте британски комедии с изрази, подобни на този: „О, между другото аз и моето дълго расо и яка знаем какво иска Бог. Правете както казвам и ще бъдете добре.“ Религията е използвана толкова дълго и все още продължава да се използва да контролира хората и да изключи съзнанията им от това кои са те в действителност всъщност от истинския живот.

И когато хората нарастващо през последните два века започнали да не вярват в тази измама, се появила ортодоксалната наука, за да ги завлече на дъното. Идеята и на двете е една и съща – укриване на познанието. Всъщност създателите и на науката, и на религията, са били високо посветени в мрежата на тайните общества и езотеричните школи. Те са знаели, че и двете версии, които предлагат са пълна глупост. Ако не вярваме на нито една от тях, можем да видим какво се опитват да скрият от нас. Дава ни се да избираме или да сме контролирани от Бог, или да сме една космическа случайност. Изключително опростено и унизително за безсмъртието на душата.

Това, което не ни се дава като избор да видим от рано, освен ако нямаме просветени родители, е че ние не сме едно физическо тяло. Ние не сме едно същество, живеещо във физическия свят, ние сме всичко, което съществува. Все повече науката с отворено съзнание започва да потвърждава това, което мистици и други хора твърдят от хилядолетия. Всичко съществуващо в цялото Сътворение в това и в другите измерения, е същата енергия в различни състояния. И вибрационното й състояние решава като какво ще се изяви тази енергия.

Следователно ние не сме едно физическо тяло, това е нашият генетичен костюм, с който преживяваме в този свят. Това, което сме е едно многоизмерно Съзнание, което вдъхва живот на това тяло. И въпросът е с колко от това Съзнание ще се свържем? С малко или със значителна част от него. Имаме връзка между нашия духовен и енергиен „аз“ и нашия физически „аз“, която се се казва системата на чакрите. Думата произлиза от санскритски и значи светлинни колела. Чакрите са седем, има и други, за които малко се говори. Те проникват дълбоко в нашите нива на съществуване. Ето защо когато силно емоционално се стресираме, първото нещо, което се случва е загубата на трезва мисъл. Тъй като дисбалансът на емоционално ниво се пренася на ментално ниво, тогава ние загазваме здраво. Ако този емоционален дисбаланс продължи, той накрая се пренася на най-ниското ниво на тази система, което е физическото.

Той се проявява във физическото тяло като една химична реакция. И сега, в момента на тази химична реакция, се появява „съвременната медицина“ с нейните синтетични лекарства и скалпели. Следователно, тя лекува не причината на този емоционален енергиен дисбаланс, а симптома. Това, което сериозно се пропуска са другите проблеми, създаващи емоционалния дисбаланс, които причиняват болеста на физическо ниво. Така че, ако погледнете човека като едно цяло, вие гледате по един съвсем различен начин на това кои сме ние, по отношение на здравето, както и на всеки друг аспект от живота, отколкото ако си мислите, че ние сме само едно физическо тяло.

И така на това високо ниво на познание през хилядолетията, за което говорих онези на върха на тази мрежа на Братството проумяват тези неща. И такава голяма част от манипулацията на човешкото мислене, възприемане, нагласи

и емоции е била създадена да затвори тези чакри, за да можем само да се свържем само с частица от многоизмерното безкрайно Съзнание, от която сме част.

Eдин американски комик Бил Хикс страхотен човек, който почина през 1994 година, удивляваше със своята семантика. Той беше много умен и обобщи този начин на живот, в който сме въвлечени с фразата: „Материята е просто енергия, кондензирана до ниска вибрация. Ние всички сме едно Съзнание, преживяващо себе си субективно. Смъртта не съществува. Животът е само един сън и ние сме представата за самите себе си.“ И това е разковничето. Това, което си представяме че сме, е това, което създаваме физически. Така че ако можем да бъдем манипулирани, да си се представяме като обикновени, тогава ще създаваме обикновен живот. Когато се осъзнаем, че всички сме необикновени, ще живеем необикновен живот и се слага край на тази манипулация.





Може да Ви хареса

КОСМОС

Библейската притча може да се окаже действителен природен феномен В една зашеметяваща среща между вяра и научни изследвания, проведено от Школата по биологични науки...

ХОРОСКОП

Астролозите не губят време и вече са готови със своите прогнози за това какво очаква всяка зодия през новата година Новата 2024 година вече...

КОСМОС

Трябва да има гаранции, че правата и свободите се уважават, убедени са юристите Колко застрашени са човешките права от изкуствения интелект? Ще повтори ли...

ТЕХНОЛОГИИ

От десетилетия летящите таксита са част от научната фантастика, но един оператор твърди, че те най-накрая са близо до реалността – първо в САЩ,...