Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

EXPRESS TV

НСО избива български граждани, това се знае отдавна!





Офицер от НСО ръководил бандата, убила Станка Марангозова

Бил в една масонска ложа със съдии, прокурори и бивши министри. Ще ги разследват за търговия с влияние
Подполковник от НСО е ръководил бандата, която уби брокерката Станка Марангозова през октомври м.г., обяви говорителят на главния прокурор Сийка Милева на брифинг в Съдебната палата. Той е арестуван, както физическия убиец и помагача.
Офицерът от НСО е приел поръчката от бизнесмен, който е имал дългогодишни и сложни финансови отношения с Марангозова. Поръчителят се издирва с Интерпол, защото е избягал.
Служителят на НСО е охранявал масови мероприятия и висши политици.
Експертиза на мобилния му телефон показала, че е комуникирал активно с прокурори, съдии, бивши министри и всички те са били от една масонска ложа. С тях обменял доклади, лични документи на българи и чужденци, постановления на софийската районна прокуратура, преписки и досъдебни производства. Ще се разследва дали магистратите са замесени в други престъпления.
Станка Марангозова беше убита от моторист на 10 октомври м.г. Разследването показало, че на колата й имало монтирано проследяващо устройство, за да се проучи маршрута й. Същото е било намерено и при обиск в имот на офицера от НСО.
Той е разпределял задачите между останалите членове на бандата и е координирал действията им. поръчителят е обещал голяма сума пари, а физическият извършител и помагача му са разделили 50 хил. лв.
Моторът на убиеца е купен по интернет, променена е външността му. След убийството е изхвърлен в езеро до Чепинци. Вчера криминалистите го извадиха от водоема.





Може да Ви хареса

EXPRESS TV

Тя заяви, че не се притеснява от проверка, но никой не я търси По повод журналистическото разследване на сайта „Биволъ“, което твърди, че Лена...

EXPRESS TV

Митническият скандал, който в последните дни наред с други скандали разтърси държавата, е организиран от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов с пропагандна цел. Това...

КОМЕНТАР

Тошко Йорданов: “Надявам се ПП-ДБ да получат огромен шамар от избирателите”. И как ще се пренареди НС. Димитър Главчев е служебен премиер на сглобката....

АНАЛИЗИ

Увеличените военни разходи неизбежно ще влошат икономическата криза в Европа На 21-22 март в Брюксел се проведе поредната среща на върха на лидерите на...