Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

EXPRESS TV

Ето я фашистката, която уби Дария Дугина (видео)





Наталия Вовк се оказа член на фашистката организация “Азов”, след атентата избяга в Естония

Федералната служба за сигурност на Руската федерация (ФСБ) публикува видеокадри на украинската гражданка Наталия Вовк, заподозряна в убийството на журналистката Дария Дугина, дъщеря на общественика Александър Дугин. На тях се вижда как Вовк влиза в Русия с дъщеря си, както и излизането й от страната в посока Естония.

Представен е и епизод от камери, заснели Наталия Вовк близо до къщата, в която е живяла Дугина. ФСБ показа и снимки с колата на жената, от които се вижда, че тя е сменяла регистрационните табели.

Предполагаемият убиец на журналистката Даря Дугина се оказа терорист ​​от фашисткия полк “Азов” (терористична организация, забранена в Русия), съобщава каналът Telegram SHOT. Според канала в интернет се появи снимка на личната карта на Наталия Вовк, от която следва, че тя е била военнослужеща от Азов.

По-рано ФСБ обяви разкриването на убийството на Дугина. Според агенцията то е извършено от украинските специални служби, а извършител на убийството е Вовк, която избягва след престъплението в Естония.

Наталия Вовк пристига в Москва на 23 юли с 12-годишната си дъщеря София Шабан и наема апартамент в сградата, в която живеела Дугина. Жената я последвала с “Мини Купър”, на който сменяла постоянно регистрационните номера – украински, казахстански, руски… “Дъщерята на Александър Дугин е била следена цял месец. И не той, а именно дъщеря му е била истинската мишена”, пишат руските социални медии.

След убийството извършителката напуска страната и бяга в Естония, а лекият автомобил Mini Cooper е продаден бързо през онлайн портал.

Припомняме, че Даря Дугина загина при експлозия на автомобил на Можайското шосе в Московска област късно вечерта на 20 август. Тя се е връщала от фестивала „Традиция“ с кола, която първоначално трябвало да управлява баща ѝ. Наталия Вовк и дъщеря ѝ също са посетили този фестивал.

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

ПРИЯТНА МУЗИКА ЗА ВАШЕТО КАФЕНЕ, БАР, РЕСТОРАНТ, СЛАДКАРНИЦА, ДОМ





Може да Ви хареса

АНАЛИЗИ

Майкъл Снайдър: Инфлацията в САЩ излезе извън контрол. Байдън ни води към епичен системен колапс Никога не съм си представял, че някога ще живеем...

АНАЛИЗИ

Пепе Ескобар за “геоикономическата бомба на 2024 г.”: Как Световното мнозинство и БРИКС планират да създадат нова глобална финансова архитектура Пригответе се за това,...

СВЯТ

Не без основание генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг каза, че няма смисъл да се възстановява Украйна, ако тя загуби войната. За собствено съжаление...

СКАНДАЛ

След като вече има и загинал, кой ще понесе отговорността? НСО, Кирил Петков, баща му, ПР-а му? Кой? – избухна лидерът на „Има такъв...