Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

ФОКУС

ЦАЦАРОВ МОМЕНТАЛНО ДА СЕ СЕЗИРА КАК ЦВЕТАНОВ СЕ Е ПРОТИВОПОСТАВИЛ НА „ФАЛШИВИ ПРОФИЛИ И МЕДИИ“! ПЛАЩА ЛИ И КОЛКО ЗА ПОГОЛОВНО БЛОКИРАНЕ НА ЛИЧНОСТИ, РАЗКРИВАЩИ ИСТИНАТА ЗА ГЕРБ И „ПАТРИОТИТЕ“ МУ!





“ Конформизмът и фалшивите новини днес са част от инструментариума на БСП и ДПС…. През 2015-2016 година БСП вече се е подготвяла с фалшиви новини за наближаващите президентски избори и е изпълнявала този план целенасочено и организирано.

Ние обаче успяхме да им се противопоставим за парламентарните избори, когато разкрихме техните фалшиви профили и медии„…

В момента в страната има два полюса: на истината и на лъжата. ГЕРБ категорично избира истината и затова с форуми като днешния трябва да се борим с фалшивите новини„, заявил председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов при откриването на регионалната политическа академия на МГЕРБ в Минерални бани, област Хасково.

ДО ТОЗИ МОМЕНТ ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР СОТИР ЦАЦАРОВ ТРЯБВАШЕ НЕЗАБАВНО ДА СЕ САМОСЕЗИРА ПО РЕДИЦА ПУБЛИКАЦИИ, РАЗКРИВАЩИ ПОГОЛОВНОТО БЛОКИРАНЕ НА ПРОФИЛИ ВЪВ ФЕЙСБУК, ЧРЕЗ ПЛАТЕНИ ТРОЛОВЕ, ПРОФИЛИ ВСЕ НА ЛИЧНОСТИ, КОИТО РАЗКРИВАТ ИСТИНАТА ЗА ГЕРБ И „ПАТРИОТИТЕ“ МУ, ИСТИНА, СВЪРЗАНА С МАФИОТСКОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ДЪРЖАВАТА!

СЕГА!!!, ЦАЦАРОВ Е ДЛЪЖЕН НЕЗАБАВНО ДА СЕ САМОСЕЗИРА ОТНОСНО ДУМИТЕ НА ЛИЦЕТО ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ И ДА БЪДЕ ПРОВЕРЕНО!:

Цветанов: „Ние обаче успяхме да им се противопоставим за парламентарните избори, когато разкрихме техните фалшиви профили и медии„. КОИ са тези профили и медии?  Лицето Цветанов НЕЗАБАВНО ДА ПРЕДСТАВИ СПИСЪК НА „ФАЛШИВИТЕ“ ПРОФИЛИ И МЕДИИ! И по каква схема от ГЕРБ са успели „ да им се противопоставим“? Как се е „противопоставил“ Цветанов чрез „такива форуми“ на „профилите“ и „медиите“, като зад завесата дава указания на младежките си гербаджийски организации да докладват и затриват профили ли? И колко се плаща за това?Плаща ли лицето Цветанов /ГЕРБ/ на тролове, за да блокират без никаква основателна причина всички онези, които са „разкрити“ от Цветанов /ГЕРБ/ като „фалшиви“, а са „фалшиви“ само, защото говорят истината за мракобесното управление на ГЕРБ?Ползват ли се специалните служби, подопечни на ГЕРБ, за това „упражнение“?Какво означава Цветанов /ГЕРБ/ да „се противопостави“ на определени от него като „фалшиви“ медии? Терор ли е това да бъде изтрита служебната поща на сайта АФЕРА два пъти и да бъде изличена тотално? Терор ли е профила на журналистката Веселина Томова /и на стотици като нея/ остро критични към управлението на ГЕРБ да бъдат непрекъснато докладвани и съответно блокирани? Терор ли са непрекъснатите хакерски атаки към сайта АФЕРА, идващи винаги след остри разследвания на АФЕРА?По какъв критерий лице, като Цветан Цветанов, ще определя коя новина и коя медия е „фалшива“ или не? И ще налага посредством на подобна „категоризация“ ТОТАЛНА ЦЕНЗУРА, КОЕТО Е ПРОТИВОЗАКОННО СПОРЕД КОНСТИТУЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ?





Може да Ви хареса