Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

ФОКУС

Не, не сте дебили, защото всички тук “парле ву франсе”!





Моят приятел проф. Иво Христов бил казал, че 80 процента от хората в България били… дебили?!

Ако оставя настрана факта, че в контекста на речта му тази фраза има съвършено различно измерение, ще кажа, че не е прав.

Не е прав, защото дебилите са много мили, непосредствени и доброжелателни хора, въпреки психичните си увреждания.

Не е прав, защото повече от 80 процента от хората в България са завистливи, злобни и отричащи всичко и всеки.

Не е прав, защото повече от 80 процента от хората в България са откровено п..сти и представляват твърде лош човешки м…риал, по думите на Светиня Му – Мут….ньо от Банкя.

Не е прав, защото повече от 80 процента от хората в България разбират от всичко – от футбол, от наука, от политика /особено международната/, от история, от всичко, за каквото се сетите.

Не е прав, защото в социалните мрежи е пълно с гениални българи, които незнайно защо не са получили подобаващо световно признание.

Не е прав, моят приятел проф. Иво Христов, защото тук, в България, всички “парле ву франсе”, както казва М..рата от Банкя.

Е, може ли при това положение Иво да казва, че 80 процента от хората в България са дебили – ма то и във Франция даже не всички “парле ву франсе”!

Не е прав, казвам ви!

Иво, скъпи приятелю, моля те, недей да обиждаш д..билите, сравнявайки ги с тези 80 процента от хората в България!

Защото дебилите, тези приятни и сърдечни хора, никога не биха си позволили за трети път да ги управлява М..рата Бойко Борисов!

Защото дебилите, тези откровени хора, не биха позволили Валери Симеонов да им е вицепремиер, а пък някой си Главчев – председател на тяхното Народно събрание!

Защото дебилите, тези твърде милозливи хора, по принцип изключват телевизорите, когато видят Ц..вула Цветан Цветанов да се появи на екрана – просто дебилите изпитват органична непоносимост към този човек!

Защото дебилите са хора с достойнство – те, например, никога не биха приели съвет, камо ли да им нарежда, американската държава, тъй като само оградата на къщата на баба им е повече от хиляда години по-стара от САЩ!

Защото дебилите, тези чисти хора, драматично се погнусяват, когато М….геньо се целува в уста с онова брюкселско н…..зумение Жан-Клод Юнкер – просто им напомня мляскането между Тодор Живков и Леонид Брежнев!

Защото, в крайна сметка, дебилите са индивидуалности, всеки със свой собствен смисъл, а не са племе, което не знае на кой свят се намира!

В заключение, уважаеми дами и господа, драги ми другарки и другари, предлагам да организираме всенародна подписка в защита на дебилите, толкова несправедливо обидени от моя приятел проф. Иво Христов!

Инак, смени си чипа – тези повече от 80 процента от хората в България не са дебили! За тях още гениалният Христо Ботев беше казал: “А вий, вий сте и..оти!”…

Това е положението, уважаеми дами и господа, драги ми другарки и другари!

Искрено ваш дебил: проф. Людмил Георгиев





Може да Ви хареса