Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

КОМЕНТАР

Няколко платени парцала са обикаляли телевизии и радиостанции





Днес ми споделиха, че няколко платени парцала са обикаляли телевизии и радиостанции като през цялото време са повтаряли, че помощите за Сирия не се пращали и не пристигали, защото сирийското правителство ги блокирало и не ги е пускало. То е спирало помощите и за бунтовниците.

Явно тези бездушни уроди, без никакви човешки чувства и скрупули, разчитат само на абсолютно невежите по география слушащи. И то да политизират и лъжат в такъв момент? Що за боклук трябва да си?

Вземете една активна карта на сегашната ситуация в Сирия.
99% от границата ни с Турция е под контрола на бунтовниците. Там правителството не може и да припари. Всички големи гранични пунктове са под бунтовнически контрол. Мрежата от турски летища е много по-гъста и са по-близо, отколкото летището в Дамаск (В Алепо все още те е напълно възстановено).

Териториите на север, боядисани в зелено на картата, са под контрол на про-турски фракции, с имена на османски управници като “Султан Мурад”, или на бившата Ал-кайда (сега Тахрир ал-Шам). Там се търгува с турска валута, в училищата се учи турски, а в административните сгради се веят турски знамена и портрети на Ердоган.

Уважаеми парцалени експерти, как по-точно Асад е блокирал помощите за бунтовниците, когато цялата граница с Турция се управлява от тях ? По-скоро, бунтовниците са тези, които блокират помощите идващи през Турция за да стигнат в Сирия. Всека камион от Европа откъде ще мине? Самите сирийци пътуват със самолет до Турция, а след това до Ливан, за да влезат на правителствени територии, заради санкциите и постоянните бомбардировки на Израел над летищата.

Я си представете хипотетична ситуация, в която Румъния да нахлуе и окупира България от Дунав до Стара планина, да поеме тотален контрол върху територията, след което да стане земетресение около Добрич, а румънците да кажат, че не пращат помощи за там, щото не сме ги пускали да минат през Пловдив.

Що за безумие? Що наглост?

И то в момент, в който всички трябва да махнем тези политически стени, в момент на огромна нужда от хуманност, тези изроди се опитват да спрат всяка помощ и да политизират, демонизират, да впръскват злоба.

Пълни платени извратеняци, как не ви е срам.

ПС днес ми писаха десетки, може би стотици хора, не мога да смогна, много се извинявам.

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

ПРИЯТНА МУЗИКА ЗА ВАШЕТО КАФЕНЕ, БАР, РЕСТОРАНТ, СЛАДКАРНИЦА, ДОМ





Може да Ви хареса

СЕНЗАЦИЯ

ЗАГИНА шофьорът на блъснатия автомобил от колата на НСО с КИРИЛ ПЕТКОВ! Спирал си кампанията да помага Кирил Петков излезе с изявление след тежкия...

СКАНДАЛ

След като вече има и загинал, кой ще понесе отговорността? НСО, Кирил Петков, баща му, ПР-а му? Кой? – избухна лидерът на „Има такъв...

ПАРИ

АЕЦ Козлодуй” ще прави преизчисление и ще предложи ново огромно увеличение заради американците Министърът на енергетиката Владимир Малинов съобщи на брифинг в Министерството на...

СКАНДАЛ

Тагарев започва да произвежда дронове камикадзе в „ТЕРЕМ“ за фашистите в Киев. Във военния завод „ТЕРЕМ“ в Костенец фашиста Тагарев започва производството на дронове...