Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

КОМЕНТАР

Щях да си замълча, но ответната страна се оля





Изглежда, че за част от софийската буржоа е много важно да ни натякват, че най-важното нещо на света е къде хората взаимно си пъхат органите, с които пикаят, а и постоянно да ни напомнят, че по някаква причина нарушаваме правата на перверзни мъже, които искат да се обличат като жени.

Гласуват само за една партия, повечето дори не знаят идеологически какво представляват и къде се намират, но са там по партийно задължение, за да бъдат забелязани, за да декларират своята вярност и идентичност.

Лгбт+++ парадите са своебразна версия на комсомолските шествия, с които да развяват флагове и лозунги, накичени с подходящи униформи. Да се борят срещу империята на злото, за благото и слънчевото бъдеще на човечеството.

Повечето от тях са там не защото са такива, а заради генетичната им заложеност да слугуват на партийни и модните течения ” вижте ни колко сме модерни и различни, революционираме човечеството, а вие само мразите”.

Чисто биологически защо да мразим хора, които отпадат автоматично от биологичната конкуренция? Не, не е това, хората усещат, че няма нищо общо с любовта, това вече се превърна в политически инструмент за класова борба и класово разделяне.

И вместо да се занимаваме с разпадащите се улици, все по-нагли банки, с все по-бедстващи стара хора, с деца и училищни програми, данъци и сива икономика, нас ни занимават с комплексари и търсачи на внимание, които крещят обвинения.

За съжаление и от другата страна се появиха кариеристи, които да яхнат вълната с политическа и комерсиална цел.

Това деление проработи, браво на социалните архитекти.

Вече стана досадно.

Дехар Фарид Дехар

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА





Може да Ви хареса

АНАЛИЗИ

Пепе Ескобар за “геоикономическата бомба на 2024 г.”: Как Световното мнозинство и БРИКС планират да създадат нова глобална финансова архитектура Пригответе се за това,...

СВЯТ

Не без основание генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг каза, че няма смисъл да се възстановява Украйна, ако тя загуби войната. За собствено съжаление...

СЕНЗАЦИЯ

ЗАГИНА шофьорът на блъснатия автомобил от колата на НСО с КИРИЛ ПЕТКОВ! Спирал си кампанията да помага Кирил Петков излезе с изявление след тежкия...

СКАНДАЛ

След като вече има и загинал, кой ще понесе отговорността? НСО, Кирил Петков, баща му, ПР-а му? Кой? – избухна лидерът на „Има такъв...