Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

КОМЕНТАР

Първо свикайте каквото там е останало и помогнете на нуждаещите се БЪЛГАРИ и тогава се заемете с Русия, Украйна, Индия, Пакистан и с когото там друг ви наредят, жалки безумци и лакеи!





Политическият боклук, който се опитва от известно време да ни управлява, продължава да се занимава с проблеми на чужди държави, каквато е Русия и с взаимоотношенията на тамошния президент с някакъв предприемач и собственик на частна военна компания!

Цяла сутрин бистрят дали и кога да свикат заседние на някакви бутафорни органи и служби, които да решават и обсъждат политическата обстановка в Русия!

Междувременно северозападна България е под вода и наши сънародници, чиито проблеми тези “политици” са призвани да решават, се борят с последствията от проливните дъждове с подръчни средства, изоставени на произвола на съдбата.

Това очевидно не е проблем за ротационните перачи на Борисов и няма нужда въобще да се дискутира, а още по-малко да свикат извънредно заседание на Министерски съвет и да гласуват средства, с които да се подпомогне населението в засегнатите райони и то в спешен порядък!

Държат се все едно това се случва някъде много далеч от тук и те нямат никакво отношение по въпроса.

Важен е някакъв си Пригожин и президента на Руската федерация Путин, които се скарали и единия заплашил другия с бутафорен бунт.

Това, че оставихте Родината ми без прокуратура и я хвърлихте в иституционален хаос, в жалките си опити да я управлявате, следствие на което вече нито един проблем на хората не може да бъде решен не ви ли тревожи уважаеми ротационни теляци?

Вече не става ясно този Денков чий министър-председател е.

Като го слушам, оставам с усещането, че не живее тук и говори за някава друга държава!

Първо свикайте каквото там е останало и помогнете на нуждаещите се БЪЛГАРИ и тогава се заемете с Русия, Украйна, Индия, Пакистан и с когото там друг ви наредят, жалки безумци и лакеи!

Гади ми се от вас, само като ви чуя нискотонния фалцет изключвам предавателя!

ПРИЯТНА МУЗИКА ЗА ВАШЕТО КАФЕНЕ, БАР, РЕСТОРАНТ, СЛАДКАРНИЦА, ДОМ





Може да Ви хареса

СВЯТ

Не без основание генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг каза, че няма смисъл да се възстановява Украйна, ако тя загуби войната. За собствено съжаление...

СЕНЗАЦИЯ

ЗАГИНА шофьорът на блъснатия автомобил от колата на НСО с КИРИЛ ПЕТКОВ! Спирал си кампанията да помага Кирил Петков излезе с изявление след тежкия...

СКАНДАЛ

След като вече има и загинал, кой ще понесе отговорността? НСО, Кирил Петков, баща му, ПР-а му? Кой? – избухна лидерът на „Има такъв...

ПАРИ

АЕЦ Козлодуй” ще прави преизчисление и ще предложи ново огромно увеличение заради американците Министърът на енергетиката Владимир Малинов съобщи на брифинг в Министерството на...