Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

КОМЕНТАР

Ся, да оправдая глистът Денков: Най-вероятно е стигнал до извода, че българският трябва да се изучава като чужд език, слушайки гаврата на Кирил Петков с езика ни





Ся, да оправдая глистът Денков: Най-вероятно е стигнал до извода, че българският трябва да се изучава като чужд език, слушайки гаврата на Кирил Петков с езика ни.

След като тъпоумния си мисли, че ние сме същите като него.

Явно му е чужд, а измислянето на нови думи и словосъчетания докараха до суицидни опити голяма част от филолозите в България.

Като се вземе предвид, че част и то значителна от правителството не са българи по произход, нещата съвсем се изясняват.

Ама защо пък глистът е стигнал до извода, че българите не си знаем езика и ни е чужд, вече нямам обяснение. …
Да напомня: кУрУлация, сглобка, резултиране. …

Елена Гунчева-Гривова

БАШИБОЗУК В КРЪВТА

Все си мисля /понеже, както всички знаят, съм зла/, че умните и красивите някак си все по затънтени села се раждат, но пък грантовете им позволяват да се държат така, все едно майка им на жълтите павета ги е раждала, ама пред Народното събрание, не по по-крайните улици. И виждаме как странни екземпляри, родени в селски къщи с външни тоалетни, ни управляват и се държат като башибозуци с българите.

Рибново доскоро беше известно само с помашките си сватби /признавам, че тая култова местна традиция ми изглежда само като ромски кич/, но сега вече е известно и с безценния си умнокрасив демократичен кадър Мустафа Емин. Умнокрасивият от Рибново демократично е крещял като Чингиз хан из Пирогов и точно като едновремешния башибозук, съставен от черкези и помаци, е вилнял из болницата с настоявания да извадят друго дете от шокова зала и да лекуват неговото. Добре, че не бяхме под турско, че такива като Еминчо щяха направо да вадят ятаганите и да режат глави на раята, която не им се подчинява.

Ама за мъка на Мустафа Емин, все още сме българска държава, макар и малко позападнала. Сещам се за мой пост отпреди няколко дена, че ако си някой, не е необходимо да доказваш кой си. Та Еминчо, врещял и обяснявал из коридорите на Пирогов кой е, какъв е и заплашвал /аз лично, ако случайно в някой живот се случи да работя за такъв като Магарев, ще го държа в дълбока и срамна тайна и с бой не бих си признала за кого работя, ама явно Еминчо се гордее, че се е докопал до някаква позиция/. Същият нагълник като шефа си. И ДВАМАТА – НЕБЪЛГАРИ!!! И двамата – вредни и гнусни.

Интересно от ДемоНкратична България каква позиция ще имат, вече го защитават, то совите не били това, което били. Еминчо не бил нагъл п—к от Рибново, който е искал да бъде изхвърлено от болницата болно дете, за да лекуват неговото. Не бил крещял кой е /ами то, ако не е крещял, при положение, че само макя му и Магарев го познават, нямаше и да го веят по медиите/, той не бил такъв човек.

Най-гнусните орди, клали българите са били башибозука. Съставен не от турци, а от ей такива като Еминчо. И той си въобразява, че В БЪЛГАРИЯ може да прави каквото си иска. Както впрочем и други НЕБЪЛГАРИ. Служещи също на НЕБЪЛГАРИ.

Ако не си подаде сам оставката и не се скрие в Рибново, тоя трябва да бъде изхвърлен под обществен натиск изобщо от политиката. Башибозуци не ни трябват! А заедно със съветника си да си ходи и Магарев. За предпочитане към родината си Украйна!

Елена Гунчева-Гривова

EXPRESS TV

* * *

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА





Може да Ви хареса

СВЯТ

Не без основание генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг каза, че няма смисъл да се възстановява Украйна, ако тя загуби войната. За собствено съжаление...

СЕНЗАЦИЯ

ЗАГИНА шофьорът на блъснатия автомобил от колата на НСО с КИРИЛ ПЕТКОВ! Спирал си кампанията да помага Кирил Петков излезе с изявление след тежкия...

СКАНДАЛ

След като вече има и загинал, кой ще понесе отговорността? НСО, Кирил Петков, баща му, ПР-а му? Кой? – избухна лидерът на „Има такъв...

ПАРИ

АЕЦ Козлодуй” ще прави преизчисление и ще предложи ново огромно увеличение заради американците Министърът на енергетиката Владимир Малинов съобщи на брифинг в Министерството на...