Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

КОМЕНТАР

ДБ са много зли, но, за щастие, са и много глупави. Затова и фашизмът им е такъв един глуповат





Известният журналист, анализатор и радиоводещ Петър Волгин коментира в своя профил във Фейсбук думите на Делян Добрев от ГЕРБ по Нова, че е добре преди ротацията през март от правителството да отпадне ПП.

Ето и целия му пост:

„Делян Добрев обяснява, че сегашното коалиционно правителство не ставало за нищо. Много по-добре щяло да бъде, заключава Добрев, ако настоящата коалиция се трансформира в коалиция ГЕРБ-ДПС-ДБ.

Такаааааа, винаги съм смятал, че няма как да бъде измислено по-уродливо коалиционно управление от днешното. Добре, че беше Делян Добрев да ни обясни, че може. Ако предлаганият от него вариант наистина се осъществи, управлението ще придобие несравнимо по-голяма отвратителност.

Разбира се, аз съм последният човек, който би защитавал ПП. Това са хора с развито до маниакалност самочувствие без никакво покритие, а както личи, обичат много и да покрадват. Но имат един плюс в сравнение с ДБ.

По-малко зли са.

На първо място поставят финансовите си интереси, а чак след това идва злобата. Докато при ДБ е обратното. Злобата преобладава над всичко останало.

„Демократична България“ са като свекърва, която има едно единствено желание – да умори снахата, колкото се може по-рано. Злобата и нетърпимостта на ДБ към всички, които не мислят като тях, са пословични. Единственото хубаво в случая е, че са глупави. Зъл и умен човек може да направи големи поразии. ДБ са много зли, но, за щастие, са и много глупави. Затова и фашизмът им е такъв един глуповат.

И все пак трябва да внимаваме. Тази формация в никакъв случай не бива да се настанява твърдо във властта. Защото това не е нормален политически проект. Това е фашизоидна секта, която полива с отрова всичко около себе си. Историятата пък е показала, че мястото на фашистите е на подсъдимата скамейка в Нюрнберг, а не в управлението.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?





Може да Ви хареса

СЕНЗАЦИЯ

ЗАГИНА шофьорът на блъснатия автомобил от колата на НСО с КИРИЛ ПЕТКОВ! Спирал си кампанията да помага Кирил Петков излезе с изявление след тежкия...

СКАНДАЛ

След като вече има и загинал, кой ще понесе отговорността? НСО, Кирил Петков, баща му, ПР-а му? Кой? – избухна лидерът на „Има такъв...

ПАРИ

АЕЦ Козлодуй” ще прави преизчисление и ще предложи ново огромно увеличение заради американците Министърът на енергетиката Владимир Малинов съобщи на брифинг в Министерството на...

СКАНДАЛ

Тагарев започва да произвежда дронове камикадзе в „ТЕРЕМ“ за фашистите в Киев. Във военния завод „ТЕРЕМ“ в Костенец фашиста Тагарев започва производството на дронове...