Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

LIFE

Глория между огромната трудност и неописуемата радост





Глория е на мнение, че отношението към внуците е по-различно от това към собствените ти деца. През февруари тази година дъщеря й Симона Загорова даде живот на момиченце, което кръсти на именитата си майка Галина.

47-годишната изпълнителка пък презаписа песента си от 1994 г. „Децата“ специално заради появата на бебето.

„Внучетата се обичат повече от децата. Сега е друго. Мога да си позволя да забавя темпото“ – категорична е примата на попфолка пред NOVA.

Тя припомни, че е станала майка много млада – едва на 23 години, когато стартирала кариера й. Наложило се да остави малката Симона на майка си още след 40-ия ден.

Сега звездата активно помага в отглеждането на внучката си. Със Симона и нейният мъж Даниел живеят в една къща, макар и на различни етажи. Най-голямото предизвикателство, пред което цялото семейство се изправило през последните месеци, пък бе заразяването им с COVID-19.

Изпълнителката на „Пайнер“ не крие, че притеснението й било за здравето на близките й, въпреки че самата тя се наложи да бъде лекувана във ВМА.

„Не знам как не умрях. Беше ми много трудно и тежко.Не можех да се оправя сама и потърсих лекарска помощ. Майка ми влезе в болницата два дни по-късно, но бяхме в различни отделения. Симона имаше грип докато беше бременна“ – казва тя и не крие: „В един момент бях на колене и не знаех на кого да обърна внимание. Едва се събрах емоционално“.

Въпреки това, успели да се съберат и да излязат от емоционалната дупка, доминирана от страха.





Може да Ви хареса