Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

LIFE

Натали громи от ревност: Социолозите избутаха ББ (блондито отрязана от пачките по €500)





Достъпът на Натали до чекмеджето с евро по 500 е отрязан, алармира източник от близкото обкръжение на блондинката.

Макар че доскоро се смяташе за фаворитка в харема „Мата Хари”, днес дългокраката водеща е в немилост, защото ББ заложил на доста по-красивата и видимо по-умна пиарка Ванина, която придружава застаряващия палавник навсякъде като сянка.

За да си отмъсти за загубения рай, Наталка започна да се гаври с Шугър деди пред очите на цяла България, пише нашият източник.

По време на петъчното предаване водещият прочете поредното и последно социологическо проучване преди изборите. Тогава Натали и колегата й от спорта скочиха на водещия, че тези проучвания не са верни.

Натали дори изтъкна, че на предишните избори агенциите сочели бандата на ББ за победител, а всъщност тя изгубила и №1 станали „харвардци”.

Накрая синоптичката самодоволно изтъкна, че и този път стъкмистите-социолози няма да познаят.

Причината за бяса срещу ББ е, че вече не й дава да щипва от чекмеджето с пачки евро по 500, а тя пък много бързо забрави кой я уреди с предаване.

На другия полюс е Ванина, която неспирно подкрепя любимия си, а във фейсбук профила й се вижда, че цъфти покрай връзката си с ББ.





Може да Ви хареса

СЕНЗАЦИЯ

ЗАГИНА шофьорът на блъснатия автомобил от колата на НСО с КИРИЛ ПЕТКОВ! Спирал си кампанията да помага Кирил Петков излезе с изявление след тежкия...

СКАНДАЛ

След като вече има и загинал, кой ще понесе отговорността? НСО, Кирил Петков, баща му, ПР-а му? Кой? – избухна лидерът на „Има такъв...

ПАРИ

АЕЦ Козлодуй” ще прави преизчисление и ще предложи ново огромно увеличение заради американците Министърът на енергетиката Владимир Малинов съобщи на брифинг в Министерството на...

СКАНДАЛ

Тагарев започва да произвежда дронове камикадзе в „ТЕРЕМ“ за фашистите в Киев. Във военния завод „ТЕРЕМ“ в Костенец фашиста Тагарев започва производството на дронове...