Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

LIFE

Сваляч №1: Крис Евънс с ново гадже





Най-сексапилният мъж на планетата заби португалска актриса

Преди броени дни списание „Пийпъл” обяви Крис Евънс за най-сексапилният мъж. Актьорът, станал известен с ролята си на Капитан Америка във филмите от киновселената на Marvel, получава отличието за първи път.

Тогава той сподели, че майка му ще бъде много щастлива и горда от това негово постижение. Евънс допълва, че тя по принцип се гордее с всичко, което той прави и постига, но титлата му за най-секси мъж е нещо, с което тя би се хвалила.

Само броени дни след отличието на актьора, се появиха слухове, че красавецът не е сам. Според „Пийпъл”, дамата, покорила сърцето му е Алба Баптиста.

Източник на изданието твърди, че 41-годишният Евънс се среща с португалската актриса “от повече от година и е сериозно”, като добавя: “Те са влюбени и Крис никога не е бил по-щастлив. Семейството и приятелите му всички я обожават. ”

25-годишната Баптиста участва във филма „Г-н Харис отива в Париж”, който излезе тази година. Тя говори пет езика и е дъщеря на инженер и преводач.

През 2018 г. Баптиста извършва значителна хуманитарна дейност в сиропиталище в Камбоджа, като се фокусира върху образованието на децата там. Миналата година актрисата спечели наградата Shooting Star на филмовия фестивал в Берлин.

За момента Крис Евънс не е потвърдил връзката си с Алба Баптиста, но със сигурност не я е отрекъл. Всъщност той намекна за отношението си към 25-годишната португалска актриса на 9 ноември, като остави флиртуващи емотикони под публикацията й в Instagram, която рекламира новия й филм.





Може да Ви хареса

СВЯТ

Не без основание генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг каза, че няма смисъл да се възстановява Украйна, ако тя загуби войната. За собствено съжаление...

СЕНЗАЦИЯ

ЗАГИНА шофьорът на блъснатия автомобил от колата на НСО с КИРИЛ ПЕТКОВ! Спирал си кампанията да помага Кирил Петков излезе с изявление след тежкия...

СКАНДАЛ

След като вече има и загинал, кой ще понесе отговорността? НСО, Кирил Петков, баща му, ПР-а му? Кой? – избухна лидерът на „Има такъв...

ПАРИ

АЕЦ Козлодуй” ще прави преизчисление и ще предложи ново огромно увеличение заради американците Министърът на енергетиката Владимир Малинов съобщи на брифинг в Министерството на...