Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

LIFE

Той работи 20 години в Нова ТВ, но накрая го изхвърлиха като помияр. Огорчението му е огромно





Ники Кънчев започна романса си в Нова през 2001 г., когато бе избран за водещ на „Стани богат“, впоследствие пое и “Биг Брадър”, а последно води “Преследването”

Ники Кънчев остава без изява в тв ефира. Това стана ясно, след като предаването му „Преследване“ няма да получи втори сезон от Нова телевизия, тъй като не оправда очакванията и събра нищожен рейтинг.

Кънчев на практика получава удар през кръста, тъй като последните 20 години той ги бе посветил в правене на кариера в Нова телевизия.

Въпреки това собствениците не се подвоумиха да го изритат. Така доходите на Ники сериозно ще се стеснят. Той работи и в радиото, но там заплатата му е много по-малка от тази в телевизията.

Ники Кънчев започна романса си в Нова през 2001 г., когато бе избран за водещ на „Стани богат“. Три години по-късно той пое и „Биг Брадър“ с всичките му форми.

62-годишният водещ не пое новия формат на „Стани богат“, за да остане верен на Нова, а сега му забиват звучен шамар. Огорчението му е огромно, твърдят познатите му.

Ники вече е на възраст, в която не може да се разчита, че има голямо бъдеще на телевизионния екран. Може би и затова вече не жъне същите успехи като преди. На мястото на „Преследване“ от есента по Нова ще се завърне култовото „Сделка или не“, но не с Румен Луканов начело, а с Ненчо Балабанов. Това ще е сезон 12 за шоуто с кутиите, което не е било в ефир от 2018 г.

КАДРИ ОТ ИЗТОЧНИЯ ФРОНТ!

***

ТЕ СЕ ОПИТВАХА ДА НИ ГО КАЖАТ ОЩЕ ПРЕДИ 40 ГОДИНИ!

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА





Може да Ви хареса

СВЯТ

Посещението на държавния секретар на САЩ Антъни Блинкен в Китай е поредната демонстрация на изключителната арогантност и жажда за власт на американския елит. Това...

ПОЛИТИКА

Движението е системна партия, гласуваме закони и регулатори заедно с ПП-ДБ, отвърна водачът на ГЕРБ крадеца Борисов След предстоящите парламентарни избори под никаква форма...

ПОЛИТИКА

50-ият парламент ще е по-различен. Вождът на ГЕРБ очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Не знам г-жа Бориславова като какво длъжностно лице се изказва...

БЪЛГАРИЯ

Рекордна цена: Череши от 50 лв. за килограм се продават у нас Собственикът твърди, че плодовете са негово собствено производство Първите череши у нас...