Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

КОМЕНТАР

Румен Радев: Знам откъде идват атаките, това е театър за наивници





Това е театър за наивници. Аз знам много добре откъде идват атаките срещу мен и категорично не приемам да се намесват семействата в тази битка, която се води.

Това коментира в Плевен президентът Румен Радев, който заряза символично лозята на полето на Института по лозарство и винарство, предаде БГНЕС.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rumen Radev (@presidentrumenradev)

Припомняме, че вчера премиерът Бойко Борисов посочи по адрес на сина на Радев: Оставете го на мира – той е умно момче, красиво, спортист. Президентът обаче изглежда не вярва в искреността им.

Румен Радев Се Превърна В Глас На Истината, Заглушавана У Нас С Години

Протестите на българите са закономерен резултат от действията на министър-председателя. Българите от месеци протестират под прозорците на Министерски съвет, но там няма никого, каза още Радев.

Според него има много бизнеси, засегнати от противоепидемичните мерки в страната, а парите, по думите му – раздавани от телевизора, не достигат до най-засегнатите българи.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rumen Radev (@presidentrumenradev)

Трифон Зарезан е празник, който ни свързва като народ всички нас днешните българи с поколенията, живели преди нас, заяви президентът по повод днешния празник.

Лозето не ще молитви, то иска мотика – така и с българската политика.

Президентът отговори на въпрос дали следи политическите процеси преди изборите.

“Трябва умно да зарежем българското лозе така, че да дадем шанс на най-добрите филизи и да изрежем излишните, ако искаме да има плод.

Румен Радев: Импийчмънтът Няма Да Напълни Хладилниците, А Площадите

По отношение на всички тези процеси, които вървят за коалиране, както преди малко ни обясняваше и проф. Пачев – трябва да мислим кой ще бъде най-добрият купаж така, че да даде наистина един добър резултат. Трябва да работим. Иска се добра преценка, иска се правилен избор. Надявам се, че заедно като народ ще дадем този шанс на 4 април”, заяви още президентът Радев, цитиран от Фокус.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rumen Radev (@presidentrumenradev)

Държавният глава коментира темата за коалициите. “Явно това е неизбежно. Виждаме какъв е паритетът. По всичко личи, че ще имаме един доста фрагментиран парламент. Дали това е добре или зле, ще покажат изборите, ще покаже мъдростта на тези партии, които влязат вътре така, че да се отстоява националният интерес”, допълни още Радев.





Може да Ви хареса

СЕНЗАЦИЯ

ЗАГИНА шофьорът на блъснатия автомобил от колата на НСО с КИРИЛ ПЕТКОВ! Спирал си кампанията да помага Кирил Петков излезе с изявление след тежкия...

ФОКУС

При финансовия капитализъм икономиката е доминирана от спекулативни пазари. Финансите, които в предишната фаза на капитализма са били свързани с производството и са играли...

СКАНДАЛ

Полицията във Велико Търново задържа за срок до 24 часа собственикът на оръжието, с което вчера в Арбанаси беше простреляно 12-годишно дете. Разследващ журналист:...

ЗАКОН

Прокуратурата е осъдена да плати 91 000 лв. на бизнесмена и издател на “Дневник” и “Капитал” Иво Прокопиев. За сметка на държавното обвинение са...