Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

БАНКЕРЪ

Докторе, ТИ НЕ СИ ПРЕСТЪПНИК!





У нас мутрите, бандитите, мафиотите и престъпниците са на почит. Тях защитава закона. Тях защитава държавата. Защото те и управляват държавата

Просто имаш нещастието да живееш в държавата на мутрите и абсурдите. Да убиеш плъх, нападнал те и дошъл да те краде в собственият ти дом не е престъпление. Поне в нормалните държави.
У нас мутрите, бандитите, мафиотите и престъпниците са на почит. Тях защитава закона. Тях защитава държавата. Защото те и управляват държавата. Ако в къщата на ужасите в новогодишната нощ, някой бе успял да застреля нападателя, сигурно нямаше да броим шест трупа на първи януари. А ако доктора от Пловдив не бе застрелял плъха, някой може ли да каже, колко трупа щеше да има? И винаги след това разбираме, че „нападателите са добре познати на полицията“, или че „нападателя е издирван от полицията“! Е, като е издирван и добре познат, защо не е в затвора? Защо всякакви престъпници се разхождат на свобода из тази територия и за тях правосъдие няма, а когато те нападнат в собственият ти дом, изведнъж ти се превръщаш в престъпник?
Как така, рецидивисти, крадци, телефонни измамници и дори убийци, без един ден трудов стаж, без да са искарали два лева с честен труд в живота си, си наемат скъпи адвокати с шестцифрени хонорари и се разхождат на свобода? Как така никоя от „властите“ не се интересува от къде са им парите? Как така, полицията обикаля домовете на гражданите за да ги репресира и предупреждава да не обиждат рукото ченге Гунядев, а същата тази полиция няма ресурс да осигури сигурността на българските граждани? Същата тази полиция няма ресурс и желания да издири и задържи хиляди осъдени престъпници?
И в тази държава ние оставаме единствените, които можем да се погрижим и защитим семействата си, близките си, децата си и имуществото си. И трябва да го направим, ако се наложи. Управниците ни не се интересуват от това. те си имат ЧЕЗ за крадене, Белене за крадене и далеч по важни неща. За тях ние, обикновенните граждани сме като досадни мухи, гадове, които само им развалят рахатлъка и далаверите понякога. А престъпниците и мутрите, които ни крадат и тероризират, са от добрите, защото те мачкат мухите. Безумци!
БОЕЦ знаем, че мафиотизацията на властта води до мутризация на държавата. И в такава държава, мутрите са на почит, а гражданите, защитаващи се от мутрите са престъпници и влизат в ареста.
Нашите управници ги пази НСО. И семействата им ги пази НСО. И децата им. Даже и ортаците им. За тях рискове и опасности няма. От висотата на своят Олимп, те само гледат как стадото се дави в мизерия, беззаконие и престъпност, замислят поредният грабеж и се чешат доволно по дебелите тубмаци и оШфорки.
И ще завърша с един случай, който наглед няма нищо общо със случилото се с доктора от Пловдив. Но всъщност има.
Преди месец един министър уби собственото си дете в транспортно произшествие. Няма значение какви са били обстоятелствата, дали е бил пиян министъра, дали е било през работно време, дали е спазил или не, някакви правила за безопасност. Този човек причини смърт на едно дете. И то не при самозащита. Напротив, детето нямаше кой да защити от него.
Този министър колко дни лежа в ареста?
Доктор Димитров от Пловдив, ти не си престъпник, просто живееш в държавата на мутрите и мафията, в която справедливост и правосъдие няма. Подкрепям те.





Може да Ви хареса

СВЯТ

Не без основание генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг каза, че няма смисъл да се възстановява Украйна, ако тя загуби войната. За собствено съжаление...

СЕНЗАЦИЯ

ЗАГИНА шофьорът на блъснатия автомобил от колата на НСО с КИРИЛ ПЕТКОВ! Спирал си кампанията да помага Кирил Петков излезе с изявление след тежкия...

СКАНДАЛ

След като вече има и загинал, кой ще понесе отговорността? НСО, Кирил Петков, баща му, ПР-а му? Кой? – избухна лидерът на „Има такъв...

ПАРИ

АЕЦ Козлодуй” ще прави преизчисление и ще предложи ново огромно увеличение заради американците Министърът на енергетиката Владимир Малинов съобщи на брифинг в Министерството на...