Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

EXPRESS TV

МЛАДЕН МАРИНОВ СЕ ГЪРЧИ ЗА МЕТО! НЕ МОЖЕ ЗАМ-ГЛАВЕН ПРОКУРОР ДА ХОДИ КАТО ЦИГАНСКИ БАРОН!





Стажанта пита от упор Младен Маринов: „Бяхте ли шофьор на Мето Илиенски?“ Вижте как Младен Маринов се гърчи!

Гърчи се и Валентин Радев – не го интересувало дали Маринов е бил охрана на Мето Илиенски, не искал да влиза в тая тема. Цветан Цветанов се гърчи като глист – никой не можело да го потвърди с факти, нямало такава информация, която да била споделяна. Тома Биков се гърчи – нямал никаква идея, но мислел, че трябвало да се знае. Марешки и той не бил чувал за Мето Илиенски.

Никой не го интересува, че Младен Маринов е предател на МВР! Гърчат, че нямало доказателства, е, сигурно не е написано в трудовата му характеристика, но има живи, които знаят, знае и Младен Маринов и затова лъже и се гърчи!

Към Росен Желязков: „Какви са отношенията Ви с Румяна Бъчварова?“ Нов смайващ отговор!

Как Бойко Борисов се изложи пред американците за външния дълг? Тотален резил!

Финансовият министър Влади Горанов замазва резила на Борисов.

Адвокат Иван Петров: „Заради Белене ни осъдиха за още 32 млн.лв. Не стига това, ами адвокатите на НЕК взеха по-голям хонорар от американските си колеги по делото.“ Премиерът като пехливанин с навити ръкави нарушава закона! „Спец“ Иван Гешев със златен ланец кило и половина, не го е дакларирал, не може зам-главен прокурор да ходи като цигански барон!

Ценко Чоков иска да говори пред Стажанта, от затвора казват „НЕ!“. В студиото – неговият адвокат.

Бойко Борисов сънува резултатите от контрабандата – фактите от Григор Здравков. Контрабандата вече е гротеска според манипулацията, тиражирана от Властта. Борисов за пореден лъже как сме я преборили. Фактите обаче са съвършено различни! Скандален анализ на Григор Здравков!

Георги Георгиев от гражданско сдружение „Боец“ за 16 милиарда несъбрано ДДС и зловещите скандали, съпътстващи опита на Властта да замаже аферата!

Ще бъде ли поставен на колене Игнат Раденков? Как върви опитът за фалит на именития строител и борец срещу корупцията. Как Властта мачка онези, които тръгнат да разкриват корупцията и мафиотските и сделки!

Истински лъжи по български – как една фалшива новина може да свърши услуга на ГЕРБ и Борисов. Общото между гръцкия остров на Премиера и откритото писмо на Арабаджиеви.





Може да Ви хареса

СЕНЗАЦИЯ

ЗАГИНА шофьорът на блъснатия автомобил от колата на НСО с КИРИЛ ПЕТКОВ! Спирал си кампанията да помага Кирил Петков излезе с изявление след тежкия...

СКАНДАЛ

След като вече има и загинал, кой ще понесе отговорността? НСО, Кирил Петков, баща му, ПР-а му? Кой? – избухна лидерът на „Има такъв...

ПАРИ

АЕЦ Козлодуй” ще прави преизчисление и ще предложи ново огромно увеличение заради американците Министърът на енергетиката Владимир Малинов съобщи на брифинг в Министерството на...

СКАНДАЛ

Тагарев започва да произвежда дронове камикадзе в „ТЕРЕМ“ за фашистите в Киев. Във военния завод „ТЕРЕМ“ в Костенец фашиста Тагарев започва производството на дронове...