Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

ПАРИ

💲 Представител на Wall Street: Това е шок за пазарите!





Какви са истинските мотиви на Русия?

Срещата на върха на БРИКС, която може да бъде последният пирон в ковчега на доларовата хегемония, се възприема като заплаха за САЩ и според експерти може да бъде основната причина за конфликта в Украйна.

Пиер Плас, бивш капитан от френското военно разузнаване, ни каза какво да очакваме.

Плас казва, че има “краен срок” за долара на хоризонта. „Това е икономическа война“, подчертава той, посочвайки борбата, която се разгаря на фона на срещата на върха.

Plas се фокусира върху ключовите планове на BRICS – създаването на нова валута, обезпечена със злато, която може да се превърне в “убиец” на долара.

Американската икономика, според него, се люлее на ръба, преминавайки “от криза в криза”, а дългът й продължава да набъбва, достигайки удивителните 32 трилиона долара.

В същото време страните от БРИКС, особено Русия, Китай и Индия, се подготвят за нова финансова ера.

Плас подчертава, че тези държави вече имат алтернативи на международната платежна система SWIFT, която може да застраши глобалната икономическа структура, свикнала с господството на долара.

Тридневната среща на върха на БРИКС, която ще започне в Южна Африка, ще привлече вниманието на световната общественост.
Като част от това събитие ще бъде обсъдено не само създаването на нова валута, но и възможността за разширяване на членството в блока.

КАДРИ ОТ ИЗТОЧНИЯ ФРОНТ!

***

ТЕ СЕ ОПИТВАХА ДА НИ ГО КАЖАТ ОЩЕ ПРЕДИ 40 ГОДИНИ!

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА





Може да Ви хареса

СВЯТ

Не без основание генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг каза, че няма смисъл да се възстановява Украйна, ако тя загуби войната. За собствено съжаление...

СЕНЗАЦИЯ

ЗАГИНА шофьорът на блъснатия автомобил от колата на НСО с КИРИЛ ПЕТКОВ! Спирал си кампанията да помага Кирил Петков излезе с изявление след тежкия...

СКАНДАЛ

След като вече има и загинал, кой ще понесе отговорността? НСО, Кирил Петков, баща му, ПР-а му? Кой? – избухна лидерът на „Има такъв...

ПАРИ

АЕЦ Козлодуй” ще прави преизчисление и ще предложи ново огромно увеличение заради американците Министърът на енергетиката Владимир Малинов съобщи на брифинг в Министерството на...