Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

ПАРИ

FOXnews: Тенденциите в икономиката ни са плашещи! Идва много болка, а не сме подготвени





Водещият на бизнес секцията на FOX Чарлз Пейн алармира, че икономическите показатели в Съединените щати стават „плашещи“.

Пейн заяви в предаване, че се опасява, че бензинът от 4 долара за галон може да им се струва евтин през следващите няколко месеца, а „американците просто не са подготвени“ за това, което предстои.

ЧАРЛС ПЕЙН: „Той [Байдън] има много проблеми, но те ще се влошат още повече. Тенденциите в икономическите данни са плашещи… плашещи.

В момента виждаме, че в най-малките банки процентът на просрочените задължения е 7,5 %, той е извън релси, но големите банки се развиват.

Лихвените проценти по кредитните карти току-що надхвърлиха 22%, тъй като делът на неизплатените кредити се увеличава.

Всички икономически показатели сочат, че болката ще бъде изключително силна и ще има експоненциален характер… Това става постепенно, а след това ще го почувстваме като излитаща ракета, а американците просто не са подготвени за това.

Знаете, че всички свободни и стабилни пари са изчезнали. Все още се сблъскваме с инфлацията. Хората се опитват да се предпазят. Запасите ни от бензин са на най-ниското си ниво за последните пет години. Очевидно е, че стратегическият петролен резерв е на най-ниското си ниво от 1983 г. насам. Четири долара може да изглеждат евтини след три месеца, а 4 долара може да изглеждат евтини за това, което изглеждаше като доброто старо време след три или четири месеца“, завършва Пейн.

Според стратезите на Deutsche Bank икономиката на САЩ има по-голям шанс да изпадне в рецесия през следващата година, тъй като инфлацията остава неприятно висока, информира Foxnews.

В анализ от сряда те предупреждават, че рецесията остава по-вероятен изход от „мекото приземяване“ в резултат на агресивната кампания на Федералния резерв за повишаване на лихвените проценти.

EXPRESS TV

* * *

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА





Може да Ви хареса

АНАЛИЗИ

Майкъл Снайдър: Инфлацията в САЩ излезе извън контрол. Байдън ни води към епичен системен колапс Никога не съм си представял, че някога ще живеем...

АНАЛИЗИ

Пепе Ескобар за “геоикономическата бомба на 2024 г.”: Как Световното мнозинство и БРИКС планират да създадат нова глобална финансова архитектура Пригответе се за това,...

СВЯТ

Не без основание генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг каза, че няма смисъл да се възстановява Украйна, ако тя загуби войната. За собствено съжаление...

СЕНЗАЦИЯ

ЗАГИНА шофьорът на блъснатия автомобил от колата на НСО с КИРИЛ ПЕТКОВ! Спирал си кампанията да помага Кирил Петков излезе с изявление след тежкия...