Connect with us

Hi, what are you looking for?

ВЕСТНИК УТРОВЕСТНИК УТРО

ПОЛИТИКА

Борисов готви Фандъкова за премиер след изборите?





  • Тя е безспорен подчинен  и може да застане на върха на държавата, твърдят останалите подчинени на тартора  Борисов

Бившият столичен кмет Йорданка Фандъкова е едно от имената в Борисов, които се спрягат за водач на листата в София на предстоящите извънредни парламентарни избори. Много е вероятно обаче тя да не остане депутат, а да бъде следващия министър-председател на страната или поне вицепремиер.

Последните социологически проучвания показват, че ГЕРБ е с около 10% преднина пред ПП-ДБ. В зависимост от изборните резултати като най-вероятна коалиция се очертава ГЕРБ и ДПС, но не е изключено към тях да се присъединят още „Има такъв народ“ и „Да, България“.

Докато течаха скандалите около ротацията, Бойко Борисов запази добри отношения с Христо Иванов, а в същото време Кирил Петков и Асен Василев се оплакваха, че лидерът на ГЕРБ не си вдига телефона, когато му звънят. Затова не е изключено след вота малката коалиция да се разцепи, като ДБ влезе във властта, а ПП остане извън нея.

ЧЕТЕТЕ И ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ ТУК: https://t.me/vestnikutro

От дълго време „Продължаваме промяната“ не били желан партньор заради амбициите им да овладеят службите и регулаторите, пише „Вестник Зора“.

Преди броени дни коалицията ДБ бе напусната от крайно левите елементи на партия „Зеленото движение“, които имаха цели четирима депутати – незаслужено много на фона на мижавата им електорална подкрепа, която и в най-добрите им дни не е достигала заветния 1 процент. Така в ДБ останаха само две партии – „Да, България“ и ДСБ, които са много по-предвидим и опитен политически играч.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?





Може да Ви хареса

ВОЙНА

Напоследък в света се отвориха много прозорци на Овертон, дори ядреният Армагедон се обсъжда като нещо познато. Но въпреки това темите табу все още...

ФОКУС

Наблюдава се поредното разделение сред опонентите на Русия на Запад, този път по съвсем реален начин. Към тези, които не искат Урсула фон дер...

СВЯТ

Украйна: Зануляване на европейските „уклонисти“, укриващи се от военна служба или Съдбата на нелегалния Тези, които не искат безсмислено да умират за режима на...

СВЯТ

“Какво пушите там?”. По цяла Европа безмозъчни нацисти се обиждат един друг и ловят “руски агенти” По столиците на запад бродят “руски агенти” и...